Prijsvraagwinnaars: Family Ski

Wii Fit is natuurlijk niet het enige spel wat gebruik zal gaan maken van je mooie Wii Balance Board. Family Ski is namelijk niet alleen een game voor de Wii afstandsbediening en Nunchuk, maar ook voor deze mooie weegschaal. Family Ski gaat echter wel wat verder dan de korte ski-onderdelen van Wii Fit. Er is een Ski School om je te helpen bij het oefenen en als het goed gaat kan je de pistes op, van de simpele Rabbit Road tot de angstaanjagende Lion Peak. En als je heel goed bezig bent, is het ook mogelijk om aan diverse competities mee te doen.

Voor de luchtige insteek is het ook mogelijk om je eigen Mii-personage te importeren en deze te voorzien van een hippe ski-outfit. Ook zijn er opdrachten om te vervullen, zoals het vinden van vermiste kinderen op de piste of het bezorgen van eten bij hongerige skiërs. De game kent tenslotte ook nog een Ski Quiz en het is mogelijk om screenshots van je eigen acties te maken en deze op het Wii Message Board te plaatsen.

Family Ski ligt vanaf vandaag, 13 juni, in de winkels voor de Wii. Wil je meer weten van Wii Fit met het Wii Balance Board, lees dan hier de review.

In samenwerking met Nintendo mochten we twee exemplaren van deze game op de Wii weggeven. Het antwoord op de vraag hoe lang de nieuwe ski’s van Peter moeten zijn is natuurlijk afhankelijk van zijn ervaring en wensen. Daarom hebben we antwoorden tussen de 177 en 182 centimeter goedgekeurd!

De gelukkige winnaars zijn:

  Thiery Thielemans uit Volkel

  Marianna Moorlag uit Utrecht

Prijswinnaars van harte gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk naar jullie toe.

 1.   
  Tom's avatar

  Gefeliciteerd winnaars.

  Verwacht bij de launch Shaun White Snowboarding dat jullie voor mij een perfect Freestyle/ride- board voor me uit moeten zoeken. 😉

 2.   
  delta62's avatar

  Gefeliciteerd!

 3.   
  nickykolkie's avatar

  gefeliciteerd 😀

 4.   
  Leon 2.0's avatar

  Gefeliciteerd!

 5.   
  GraveDevil's avatar

  3x gefeliciteerd op rij, valt weinig aan toe te voegen 🙂

 6.   
  Bakura's avatar

  Prijsvraagwinnaars gefeliciteerd 🙂