Microsoft: we hebben nog meer voor de E3

Microsoft heeft naar aanleiding van de onlangs uitgelekte informatie, die ook veel van de line-up voor 2008 van Microsoft bevatte, gemeld dat de volledige line-up nog niet bekend is. Aaron Greenberg van het Xbox product management gaf te kennen dat er op de E3 meer bekend zal worden omtrent de volledige line-up voor dit jaar. Wat niet tot de E3 hoefde te wachten, is een aardig detail dat Greenberg onder de aandacht bracht:

  โ€œXbox 360 will continue to be the home to blockbuster games and the most exclusives. By the end of the year we will have over 1,000 games available for Xbox 360, which will be 2-3 times more than any other platform.โ€
 1.   
  RinusReetRidder's avatar

  Ze blijven maar hameren op alle games die ze hebben, niet gek als je als eerste was met je console. Zolang het maar goede games zijn, kwaliteit boven kwantiteit. 8)

 2.   
  zultrax's avatar

  RinusReetRidder schreef, "Ze blijven maar hameren op alle games die ze hebben, niet gek als je als eerste was met je console. Zolang het maar goede games zijn, kwaliteit boven kwantiteit. 8) "

  ik geef je helemaal gelijk (tellen bij die 1000 games ook die arcade games? ๐Ÿ˜›

 3.   
  LXZ-76's avatar

  RinusReetRidder schreef, "Zolang het maar goede games zijn, kwaliteit boven kwantiteit. 8) "

  Dat geld toch voor elke console ๐Ÿ˜›

 4.   
  Alias's avatar

  Ben benieuwd wat ze nog meer in de aanbieding hebben. ๐Ÿ˜‰

 5.   
  xizaaR's avatar

  ..-[Alias]-.. schreef, "Ben benieuwd wat ze nog meer in de aanbieding hebben. :wink:"

  Ik ook.

 6.   
  delta62's avatar

  Ik ook, maar de 360 heeft gewoon goede games.