Kies je favoriete Achievement voor Prince of Persia

De nieuwe, cell-shaded prins komt eind dit jaar naar ons toe in een nieuwe Prince of Persia-game. Uiteraard zal de game op de Xbox 360 voorzien worden van Achievements, en de ontwikkelaar wil graag ook de fans laten mee beslissen over een laatste Achievement. De officiële website meldt:

  “We want to give you, the fans, the opportunity to make an impact on the next-gen debut of the Prince of Persia series. We’ve already got a great set of achievements planned for the Xbox 360 version, but we’re making room for one more. Vote for your favorite achievement, and we’ll add the most popular choice into the game!”

Je kunt kiezen uit drie potentiële Achievements: de langste grip fall, het rennen van een bepaalde afstand, of het leren van alle combo’s in de game. Stemmen op jouw favoriet kan hier.

PlayStation 3-bezitters hoeven overigens niet te vrezen dat ze worden overgeslagen. De website meldt dat ze nog iets speciaals voor de PS3-versie in de planning hebben. Wat dat precies zal zijn, is voorlopig nog een geheim…


In de nieuwste Prince of Persia bevindt de Prins zich in een nieuwe wereld die corrupt en aangetast is. Het verhaal en daarbij het doel van de Prins is dan ook om deze wereld te zuiveren. Dit verhaal en de daarbij horende omgevingen zullen dit keer meer fantasierijk zijn en zich niet zo vasthouden aan de werkelijkheid. Het moet een magischere, haast pöetische vormgeving krijgen, maar toch zeer geloofwaardig blijven.
De speler moet verschillende ‘Lightwells’ aansteken, die zuiver licht de wereld in zullen zenden en daarmee de wereld één voor één haar puurheid teruggeven.

De transformatie van de wereld die hiermee gepaard gaat zal real-time gebeuren. Geen vervelende cutscenes meer dus, maar je zult gewoon rond kunnen lopen terwijl je omgevingen zich aan de nieuwe situatie aanpassen. Zo groeien planten terug en wordt de lucht weer helder terwijl je je kunt blijven bewegen. Ook zal het in deze Prince of Persia niet meer mogelijk zal zijn om de tijd te manipuleren. Geen tijdgereis en teruggedraai meer dus.

De nieuwste Prince of Persia zal in het vierde kwartaal van 2008 uitkomen voor de PC, PlayStation 3, Xbox 360 en DS.

 1.   
  GraveDevil's avatar

  Ik vind ze alledrie niks eigenlijk 😆 Of het hele level doorrenen, of van heel hoog lands de muur naar beneden, of alle combo’s doen 😛

 2.   
  jacobdb's avatar

  ik weet er en dood zo veel mogelijk vaijanden in een combo
  😛

 3.   
  Alias's avatar

  Ik zou eigenlijk niet weten welke achievement ik zou willen doen ze hebben allemaal hun voor en nadelen. Het hele level doorrennen zie je wel een hoop maar gaat denk ik ook vervelen, van hoog naar beneden is misschien wel spectaculair maar beetje te laat beginnen en je haalt hem niet of je valt, en alle combo’s is mooi maar misschien ook weer moeilijk. 😉

 4.   
  Lashrom's avatar

  Ik heb gekozen voor Achievement 1 omdat het toch weer iets wat nieuws is.

 5.   
  LXZ-76's avatar

  Ik ga voor alle combo’s dat is nog het vetste.