Sony: piraterij goed voor hardware verkoop

De baas van Sony Computer Entertainment Europe, David Reeves, heeft toegegeven dat piraterij binnen het domein van de PSP een probleem is, maar dat het tevens goed is voor de verkoop van het apparaat. Piraterij op de PSP is al aan de gang sinds enkele maanden na de release in 2004, toen de firmware gekraakt werd. Op een conferentie in London verklaarde hij het volgende:

  “There is a piracy problem on PSP. We know about it, we know how it’s done. […] It sometimes fuels the growth of hardware sales, but on balance we are not happy about it,”

Op diezelfde bijeenkomst vertelde Reeves ook dat Sony binnenkort met nieuwe maatregelen komt om de piraterij tegen te gaan.

 1.   
  GameAC's avatar

  Zoals betere games…

 2.   
  GraveDevil's avatar

  Is ook wel logisch. Als je hoort dat je alleen voor de PSP hoeft te betalen en alle games gratis zou kunnen krijgen d.m.v. piraterij ga je wel sneller die kopen..

 3.   
  calkie's avatar

  ik heb het niet gedaan omdat ik er tegen ben maar het kost 2 tientjes en downlaoden maar en aangezien ik net een huis gekocht heb begint het nou wel tekriebelen om alles wat ik heb te laten flassen

 4.   
  nickykolkie's avatar

  GraveDevil schreef, "Is ook wel logisch. Als je hoort dat je alleen voor de PSP hoeft te betalen en alle games gratis zou kunnen krijgen d.m.v. piraterij ga je wel sneller die kopen.."

  ja logies