Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Alone in the Dark ‘Making of’ Trailer

In Alone in the Dark speel je Edward Carnby, de held van het eerste deel uit 1992. Het nieuwe deel speelt zich af in Central Park. Dat is niet zomaar een park, nee, een park dat gerust een stad genoemd mag worden, compleet met dierentuinen, theaters, restaurants, noem maar op. Edward Carnby belandt op de een of andere manier in Central Park, waar hij onvoorzien deel neemt aan een groot onderzoek naar paranormale activiteiten.

In de game zal de nadruk niet meer liggen op het avontuurelement, maar meer op de actie, zoals ook bij Resident Evil 4 is gebeurd. Je zal in de game dus meer moeten schieten en er zullen meer vijanden zijn die op je afstormen om je te doden. Natuurlijk is het avontuurelement niet helemaal weg, je zult nog steeds veel moeten onderzoeken, nu alleen veel grootschaliger, omdat de omgeving enorm is uitgebreid met de capaciteit van de huidige next-generation consoles.

Lees ook onze uitgebreide preview.

Alone in the Dark zal op 20 juni verschijnen voor de PC, PlayStation 2, Xbox 360 en Nintendo Wii. Een PlayStation 3-versie zal in de herfst volgen. Je kunt nu het eerste deel van de ‘Making of’ Alone in the Dark bekijken.

 1.   
  RinusReetRidder's avatar

  Damn, even wat geld opzij leggen want hier heb ik veel zin in! ๐Ÿ˜€ 8)

 2.   
  )GN(-Erik's avatar

  Dit lijkt me ook wel een leuke Horror game, maar ik ga toch liever voor Dead Space ๐Ÿ˜›

 3.   
  RockMan's avatar

  dan maar wat langer sparen voor men nieuwe gitaar ๐Ÿ˜›

 4.   
  jungler's avatar

  ik wacht tot die gratis bij de cornflakes zit ๐Ÿ˜†