Prijsvraag: Beijing 2008

Net als de Olympische Spelen twee jaar geleden krijgt nu ook Beijing een game. In Beijing 2008 krijgen we als gamers natuurlijk de mogelijkheid om zelf mee te doen bij de Olympische Spelen in het echte sfeertje. Nagenoeg alle bekende sporten, maar liefst vijfendertig dit maal, zijn uitbundig bespeelbaar.

GamersNet mag nu in samenwerking met SEGA drie exemplaren weggeven voor de PlayStation 3-versie van deze game. Uiteraard geven we deze games niet zonder slag of stoot weg, je zult er wel wat voor moeten doen om ze te mogen winnen.

    Hoe heten de vijf mascottes van de Olympische Zomerspelen 2008 in Beijing, welke Chinese zin vormen deze vijf namen en wat betekent deze zin in het Nederlands?

Stuur je antwoorden naar Inzendingen op of na woensdag 23 juli komen helaas te vervallen. Vergeet hierbij niet je naam en natuurlijk je adres te vermelden. De winnaars worden bekend gemaakt in een nieuwsbericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Succes!

  1.   
    perryv's avatar

    😮 … ff ingevuld… wel grappige

  2.   
    jungler's avatar

    deze game is zo … had da nekeer geleend vo ps2 in den tijd van ne vriend , echt rot , ik hoop dat die nu beter is geworden
    tog doe ik niet mee
    bone chance 😛 😳

  3.   
    M..enn0's avatar

    zouw graag mee willen doen want weet antwoord maar heb hellaas geen ps3 😥

    suc6 voor degene die wel meedoen

  4.   
    Gamer_addict's avatar

    perryv schreef, " 😮 … ff ingevuld… wel grappige"

    het valt wel mee 🙄

  5.   
    ps3 gek's avatar

    Ik hou niet van dit soort games. Ik laat deze voorbij gaan aan de liefheber! Aangezien er meerdere zijn die niet geïnteresseerd zijn wens ik de mensen die wel meedoen succes! 😉

  6.   
    NoOneGivesA's avatar
  7.   
    Rikki's avatar

    Dat was laatst in ’t Jeugdjournaal hoe die dingen heetten 😮