Microsoft reageert op massaal uitgelekte informatie

Gisteren doken er ineens diverse geruchten op, veroorzaakt dankzij een lek bij marktonderzoeker Intellisponse. Zo kwamen er onder andere details aan het licht omtrent de gitaar van Guitar Hero: World Tour, Forza Motorsport 3 en de Microsoft-Mii’s, genaamd Avatars.

Microsoft heeft in een reactie bevestigd dat ze bezig zijn met marktonderzoek om nieuwe ideeën uit te proberen, maar volgens het bedrijf wil dat niet zeggen dat dergelijke concepten daadwerkelijk uitgevoerd worden. Microsoft meldt:

    “We regularly test all kinds of concepts in market research with our Xbox community. These may or may not be real products in development or ever be released to consumers.”

Intellisponse weigerde te reageren op “geruchten en speculaties”, een overbekend statement tegenwoordig. Ondanks dat het nog allemaal geruchten zijn, lijkt de kans groot dat we er spoedig nog wel meer over zullen horen…

  1.   
    Vinstaro's avatar

    Nou ik zal wel graag de gitaar van guitar hero world tour zien hoor!:D

  2.   
    Silent Assasin's avatar

    t zijn geen van allen echt mijn games 😆

  3.   
    xizaaR's avatar

    Best wel vet: Forza Motorspot 3.

  4.   
    Rock-in's avatar

    Haha, ze zijn dus geschrokken, dat geeft dus alleen maar aan, dat de informatie klopt en dat het niet alleen markt onderzoeken zijn. 😛

  5.   
    ChielB's avatar

    Ook andere bedrijven reageren op hun manier. Allicht dat er wel van alles waar kan zijn, maar regelmatig zijn het ook gewoon slechts proefballonnetjes. Zoals die 14 Spider-Man games van Activision… kleine kans dat ze alle 14 zomaar op de markt komen.

  6.   
    pgrferrari's avatar

    vreed forza 3! 😀