Kleurrijke nieuwe screenshots Skate It

Een tijdje geleden werd Skate It, een skate game voor de Wii en de DS al aangekondigd en korte tijd daarna kon je al een blik werpen op de eerste screenshots van het spel. Nu zijn er weer enkele screenshots van de Wii opgedoken, die verassend genoeg veel kleurrijker zijn dan de vorige screenshots

Skate It is een spin-off van Skate, de bekende skategame voor de Xbox 360 en PlayStation 3. De game wordt geen port van de originele game, maar zal een geheel nieuwe game zijn. Uiteraard zal de game wel veel kenmerken hebben van zijn voorloper, zoals bijvoorbeeld het naderhand opnieuw kunnen bekijken van de tricks die je hebt gedaan.
Skate It zal voor de Wii gebruik maken van het Balance Board, maar kan ook gespeeld worden met alleen de Wii-mote en de nunchuk. Een precieze releasedatum is nog niet bekend. Wel heeft Scott Blackwood, de executive producer van Skate It, aangegeven het spel nog in 2008 uit te willen brengen.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Skeeter NL's avatar

  Als ik zo naar de screens kijk, gaan ze een Cartoon-style gebruiken terwijl dat eigenlijk niet hoeft. Ze moeten gewoon een realistisch stijl gebruiken zoals, Skate. Maar voor de rest vind ik het er wel behoorlijk netjes uit zien voor een Wii game.

 2.   
  )GN(-Erik's avatar

  Die nieuwe Tony hawk komt tenminste nog op de PC en deze niet ๐Ÿ‘ฟ

 3.   
  ckerigon's avatar

  als ik zo kijk zien ze er best goed uit…

  bij heel veel wii screens zie ik van die hoekige randen enz maar bij skate it valt het nog mee!

 4.   
  GraveDevil's avatar

  Ik mag dat stijltje van de graphics niet..

 5.   
  D-eeJay's avatar

  Hmm vervelende kleuren om naar te kijken imho. Denk niet dat het wat voor mij wordt, heb ook geen Wii >.<

 6.   
  nickykolkie's avatar

  Skeeter NL schreef, "Als ik zo naar de screens kijk, gaan ze een Cartoon-style gebruiken terwijl dat eigenlijk niet hoeft. Ze moeten gewoon een realistisch stijl gebruiken zoals, Skate. Maar voor de rest vind ik het er wel behoorlijk netjes uit zien voor een Wii game."

  ik ook heel erg voor een wii game

 7.   
  ricklolps3's avatar

  dit lijkt me best leuk voor de wii ๐Ÿ˜‰

 8.   
  delta62's avatar

  De WII heeft echt zo’n naam dat het alleen voor kinderen is, er komen dan ook geen grove shooters of horror games uit op de WII. Skate is heel realistisch en zeer gedetailleerd en dit is heel kleurrijk en niet gedetailleerd. Dit is duidelijk een Skate bedoeld voor kinderen. Hopelijk wordt Skate 2 niet zo en is die weer lekker realistisch net als Skate, want ik vind Skate een top game! ๐Ÿ™‚