Bungie onthult nieuwe multiplayer map voor Halo 3

Halo 3 is na de release al voorzien van diverse extra maps en over enige tijd zal Bungie opnieuw een Map Pack uitbrengen. Tijdens een Halo 3 competitie afgelopen weekend maakten twee medewerkers van Bungie bekend dat ze momenteel werken aan een remake van Chill Out, een klassieke map uit Halo: Combat Evolved. Voor het aankomende Map Pack zal deze remake omgedoopt worden tot Cold Storage.

Verdere informatie ontbreekt nog, maar we verwachten spoedig meer details tijdens de volgende Bungie update.

Halo 3 gaat logischerwijs verder waar het verhaal van deel twee ophield. Master Chief komt terug van zijn reis, terwijl er nog altijd een gigantische oorlog woedt tussen het menselijke ras, de Covenant en de Flood. De beroemde stem van Cortana spreekt in trailers over ‘het einde van de aarde’ als de oorlog een dramatisch eind tegemoet loopt.

De Brutes zijn voorzien van Spike Grenades en Spike Rifles. De Spike Grenades beloven veel onheil, wat voor velen als muziek in de oren klinkt. Wanneer deze granaten ontploffen zullen er diverse scherpe projectielen rondvliegen. Natuurlijk klinkt dit als een doodnormale granaat, maar wat ze zo speciaal maakt is dat ze aan muren kunnen kleven. Nog een nieuw wapen is de nieuwe Spartan Laser. Dit wapen is moeilijk te beheersen, maar bij een voltreffer kan dit speeltje een voertuig in één keer uitschakelen.

De multiplayer van Halo 3 bevat natuurlijk een lading nieuwe maps . Voorbeelden hiervan zijn Valhalla, Snowbound en High Ground die men kan vergelijken met de maps Blood Gulch, Zanzibar en Frostbite. Nieuw in de multiplayer is de ‘Mancannon’; het hulpmiddel om je snel te transporteren. Duidelijk te zien in diverse trailers is de originele lichtval met HDR-effecten en prachtige schaduwen en reflecteringen. Daarbij kan de omgeving volgens de makers aanzienlijk groter worden weer gegeven, waardoor je verder in de verte kan kijken.

Finish the Fight met onze review!

Halo 3 is verschenen voor de Xbox 360.

 1.   
  Leon 2.0's avatar

  Zal wel weer geld kosten 😡

 2.   
  RinusReetRidder's avatar

  Dan koop je het toch lekker niet? Ontwikkelen is niet gratis dus als je echt graag die maps wilt kan je er best een paar euro voor betalen.

 3.   
  Ika Q's avatar

  mr.black schreef, "Zal wel weer geld kosten 😡 "

  Bijna alles wat op de console uitkomt kost geld, wat verwacht je dan ?

 4.   
  Carmen07's avatar

  Voor niets gaat de zon op… is toch al tijden zo dat je voor een paar maps vaak geld betaald, zeker bij de populaire games.

 5.   
  HeroWulf's avatar

  ze moeten eens wat nieuwe wapens maken en achiements maken

 6.   
  delta62's avatar

  Ik wil gratis map packs! 👿

 7.   
  xizaaR's avatar

  ”delta62″ schreef, "Ik wil gratis map packs! 👿 "

  Een paar euro’s maak toch niet uit 😉

 8.   
  Standley16's avatar

  Soviet Gamer schreef, "

  ”delta62″ schreef, "Ik wil gratis map packs! 👿 "

  Een paar euro’s maak toch niet uit 😉 "

  wel als je al 20 euro voor die vorige map packs hebt beteeld en ze naar 4 maanden ineens gratis worden
  doe het dan meteen van af het begin ik vind dat echt een naai streek

 9.   
  The Beaver's avatar

  Geen zin om ze te halen als ze wat Kosten w8 liever, worden ze in een Tijdje wel gratis,:D