Nightwing, Bane en Clayface onthuld voor LEGO Batman

Sommige fans van superheld Batman vinden dat de echte sterren van de serie niet Batman & Robin zijn, maar het grote aantal gekke schurken die de inwoners van Gotham het leven moeilijk maken. Een aantal bad guys zal speelbaar zijn, al is het nog onbekend om welke slechteriken het gaat.

Vandaag zijn in elk geval drie nieuwe schurken onthuld, namelijk Nightwing, Bane en Clayface. Voor de mensen die niet heel erg bekend zijn met de wereld van Batman: Nightwing is het personage dat Robin werd nadat hij besloot om alleen te vechten, Bane is een ontsnapte gevangene die ongekend sterk is en veel klappen kan incasseren, en Clayface is een voormalig acteur die van gedaante kan wisselen.

Het verhaal van LEGO Batman: The Videogame begint met de ontsnapping van de grootste schurken uit Arkham Asylum, die vervolgens een grote chaos veroorzaken in Gotham City. Versla vele bekende vijanden, zoals The Joker, The Penguin en Catwoman. Maak gebruik van de diverse gadgets van Batman en bestuur verschillende razendsnelle voertuigen met een coöperatieve gameplay voor één of twee personen.

LEGO Batman verschijnt op 26 september voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PlayStation 2, PlayStation Portable en Nintendo DS.

 1.   
  )GN(-Erik's avatar

  Nou ik ben nog wel even zoet met Lego Indiana Jones hoor 😆 Als ik die heb uitgegespeeld ga ik me pas aan deze game wagen 😛

 2.   
  xizaaR's avatar

  Lijkt me niet zoveel die lego Batman.

 3.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Soviet Gamer schreef, "Lijkt me niet zoveel die lego Batman."

  same here Star Wars was leuk en het was een grote hit dus nu denken dat ze het zelfde kunnen flikken met Indiana Jones en Batman maar die games zijn zo kinderachtig de flauwe grapen alleen al 😳

 4.   
  Alias's avatar

  )GN(-Erik schreef, "Nou ik ben nog wel even zoet met Lego Indiana Jones hoor 😆 Als ik die heb uitgegespeeld ga ik me pas aan deze game wagen 😛 "

  Deze game komt pas in september uit dus dat zal wel lukken denk ik. 😉

 5.   
  -050- Critical's avatar

  ..-[Alias]-.. schreef, "

  ”)GN(-Erik” schreef, "Nou ik ben nog wel even zoet met Lego Indiana Jones hoor 😆 Als ik die heb uitgegespeeld ga ik me pas aan deze game wagen 😛 "

  Deze game komt pas in september uit dus dat zal wel lukken denk ik. 😉 "

  jup maar deze ga ik niet spelen 😆 het is niet mijn stijl 🙄

 6.   
  RockMan's avatar

  )wtw(Critical schreef, "

  ”..-[Alias schreef, "-..”][quote=”)GN(-Erik”]Nou ik ben nog wel even zoet met Lego Indiana Jones hoor 😆 Als ik die heb uitgegespeeld ga ik me pas aan deze game wagen 😛 "

  Deze game komt pas in september uit dus dat zal wel lukken denk ik. 😉 "

  jup maar deze ga ik niet spelen 😆 het is niet mijn stijl 🙄 [/quote]

  same here.
  LEGO Indiana Jones vind ik wel leuk, maar deze lijkt me niet erg bijzonder. 😉