Guitar Hero: On Tour krijgt een speciale DS-bundel

Guitar Hero: On Tour wordt het debuut van de Guitar Hero-serie op de Nintendo DS. Om deze bijzondere gebeurtenis nog wat meer op te leuken, brengt men een speciale bundel uit, voorzien van de game en een Nintendo DS met het Guitar Hero-logo erop. De bundel is bevestigd voor 18 juli in het Verenigd Koninkrijk, maar het is nog niet zeker of de bundel ook in ons land zal verschijnen.

Kom uit die donkere zitkamer en rock in het openbaar, met Guitar Hero: On Tour. In de onderkant van de DS gaat een accessoire met vier gekleurde knoppen waarmee je de toon aan moet slaan die op het linker scherm aangegeven wordt. Linker ja, want je houdt de DS verticaal. Met de stylus kan je de virtuele gitaar op het Touch-Screen aanslaan. On Tour zal ongeveer dezelfde mogelijkheden bieden als alle andere Guitar Hero games, maar dan speciaal aangepast voor de handheld.

Guitar Hero: On Tour verschijnt op 18 juli voor de Nintendo DS.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  MauriceV's avatar

  Ziet er wel leuk uit, alleen koop ik heb toch gewoon los

 2.   
  Lashrom's avatar

  Ik vond het op de Wii echt super ! Maar dit blijkt dus denk ik heel moeilijk te worden. Hoop maar dat het lekker tussen je handen zit, en je vingers niet te groot zijn. 😆

 3.   
  -050- Critical's avatar

  ik vind het alleen jammer dat je de gitaar vibe niet zo goed over kan brengen
  😆

 4.   
  valdood's avatar

  Lijkt me wel goed bedacht maar niet leuk om te spelen vind ik