Command & Conquer 3: Kane’s Wrath op 27 juni naar de Xbox 360

Electronic Arts heeft bekend gemaakt dat de standalone add-on van Command & Conquer 3: Tiberium Wars, genaamd Command & Conquer 3: Kane’s Wrath, op 27 juni voor de Xbox 360 zal verschijnen. Kane’s Wrath verscheen eerder dit jaar al voor de PC en over 2,5 week kunnen ook de consolegamers verder in de wereld van Command & Conquer.

Kane’s Wrath is de eerste uitbreiding voor Command & Conquer 3: Tiberium Wars. Het verhaal overstijgt dat van C&C3: het vertelt wat er gebeurde tussen C&C2: Tiberium Sun en C&C3, geeft nieuwe informatie over de gebeurtenissen tijdens C&C3 en gaat vervolgens nog door over de periode na C&C3. De gameplay wordt uitgebreid met zogenaamde subfactions. Iedere hoofdpartij heeft twee subpartijen, wat het eindtotaal aan partijen op negen brengt. Elke partij heeft enkele unieke units en gebouwen. Nieuw is ook de Global Conquest modus, waarin je in hoofdlijnen de oorlog over de gehele wereld kunt leiden, maar ook kunt inzoomen op een slagveld om in oude vertrouwde RTS-stijl de overwinning te behalen.

Command & Conquer 3: Tiberium Wars is verschenen voor de PC en Xbox 360. De uitbreiding Kane’s Wrath verscheen eerder dit jaar voor de PC, de Xbox 360-versie volgt op 27 juni.

 1.   
  LXZ-76's avatar

  ik ga deze kopen, dit word zo kapot vet!

 2.   
  M o n d e o's avatar

  Hij is vet! Ik heb hem op PC

 3.   
  xizaaR's avatar

  ”-playeX-“ schreef, "Hij is vet! Ik heb hem op PC"

  Ik heb hem ook.

 4.   
  jumoeder's avatar

  ik ga hem denk ik ook wel halen. ligt hij full price in de winkel of voor 30-40 euro??? en krijg je bij deze ook een betakey voor red alert 3?

 5.   
  -050- Critical's avatar

  deze was verwacht 😆