The Last Remnant verschijnt eerst voor de Xbox 360

Vorig jaar maakte Square Enix al bekend dat ze met een nieuw RPG-project bezig zijn: The Last Remnant. Tijdens de Xbox 360 RPG Press Conference in Japan onthulde men dat The Last Remnant deze winter eerst voor de Xbox 360 zal verschijnen. De PlayStation 3-versie volgt later, al is het nog onbekend op welke termijn dit zal gebeuren.


Het verhaal van The Last Remnant neemt je mee terug naar zo’n duizend jaar geleden, op het moment dat de mensheid in contact kwam met Remnants. Deze magische objecten uit een lang vervlogen tijdperk werden ooit gebruikt om vrede over de wereld te verspreiden. Op een gegeven moment ontstond er echter een steeds groter verschil tussen de leiders en de onderdanen, waardoor de Remnants niet langer een instrument waren dat voor balans moest zorgen, maar uitgroeiden tot een object dat kon leiden tot onmeetbare macht. Waar het eens zo vredig was, daar werd nu alleen nog maar bloed vergoten.

In The Last Remnant kan je spelen met รฉรฉn van de twee hoofdpersonages, waarbij je vrij bent om te kiezen. Allereerst is er het personage Rush Sykes, dat een typisch personage is van de Aziatische markt. Daarnaast is er The Conqueror, een personage dat gericht is op de Westerse markt. De game bevat vier verschillende rassen: Mitra (mensen), Yama (grote vis-achtigen), Qsiti (kleine mens-achtige hagedissen) en Sovanni (vier-armige wezens die op een kat lijken). Hoewel de game turn-based is, zal het vechtsysteem zeker niet passief zijn en zullen er regelmatig Quick Time Events (QTE’s) zijn.

The Last Remnant zal in de winter uitgebracht worden voor de Xbox 360. Wanneer de PlayStation 3-versie verschijnt, is nog niet bekend.

  1.   
    zultrax's avatar

    nooit van gehoord.
    RPG is ook niet echt mijn stijl. MMO’s kunnen wel leuk zijn ๐Ÿ˜€

  2.   
    RinusReetRidder's avatar

    Erg Japanse game net als die infinite undiscovery. Denk dat deze wat minder wordt ๐Ÿ™„

  3.   
    )GN(-Erik's avatar

    Er komen echt steeds meer Japanse RPG spellen uit in Europa ๐Ÿ˜• Ze kunnen beter meer Sci-Fi games uit gaan brengen ๐Ÿ˜€

  4.   
    Ika Q's avatar

    Cool, ik kan niet wachten op The Last Remnant. Het spel is een actieve turn-based game die met quik-time event bespeeld kan worden, iets wat jullie helemaal niet waarderen ๐Ÿ˜†

  5.   
    xizaaR's avatar

    Ika Q schreef, "Cool, ik kan niet wachten op The Last Remnant. Het spel is een actieve turn-based game die met quik-time event bespeeld kan worden, iets wat jullie helemaal niet waarderen ๐Ÿ˜† "

    Is wel lol.

  6.   
    -050- Critical's avatar

    )GN(-Erik schreef, "Er komen echt steeds meer Japanse RPG spellen uit in Europa ๐Ÿ˜• Ze kunnen beter meer Sci-Fi games uit gaan brengen ๐Ÿ˜€ "

    agreee