Infinite Undiscovery verschijnt 5 september in Europa

Ontwikkelaar Tri-Ace en uitgever Square Enix hebben tijdens de Xbox 360 RPG Press Conference in Japan bekend gemaakt dat Infinite Undiscovery op 5 september in Europa zal verschijnen. Ook in de rest van de wereld ligt de game begin september in de winkel, waardoor de game bijna een wereldwijde release heeft.

Tijdens de presentatie van de game liet men ook het zogeheten Connect Action systeem zien. Je speelt alleen met het hoofdpersonage Capel, maar dankzij Connect Action kan je af en toe andere personages inzetten om je met speciale acties en aanvallen te helpen. In de demo werd bijvoorbeeld getoond hoe een ander personage met pijl en boog een bewaker uitschakelde, zodat Capel verder kon.


Infinite Undiscovery is een fantasy RPG voor de Xbox 360 waarin de omgeving reageert op wat de speler doet. De keuzes van de speler kunnen zo leiden tot verscheidene ontdekkingen. In het spel worden spelers bovendien geconfronteerd met dingen zoals bijvoorbeeld vechten terwijl er vloedgolven over het strijdveld heen spoelen.

Het verhaal van Infinite Undiscovery draait om Capel, een man die ten strijde moet trekken om de kwade koning te stoppen. In de spelwereld wordt de maan door de mens aanbeden en geeft de maan de wereld kleur en kracht, maar de koning verduistert de maan. Aan jou, Capel, de taak om samen met rebellen de koning te verslaan en de wereld weer kleur te geven dankzij de maan. Naast een dag- en nachtcyclus is het in de game ook mogelijk om andere personages aan te sturen met het Connect Action systeem. Zo kan je een ander character bijvoorbeeld inzetten om met speciale acties en aanvallen een bewaker uit te schakelen zodat jij verder kunt.

Infinite Undiscovery zal uitkomen op 5 september voor de Xbox 360.

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    Originele game, maar ik ben meer een fan van Sci-Fi games dus deze sla ik over als jullie het niet echt vinden 😛

  2.   
    xizaaR's avatar

    Ik weet niet.