Drie nieuwe Metal Gear Solid 4 trailers breken door

De langverwachte nieuwste Metal Gears Solid game zit er al weer aan te komen, en menig fan kan niet wachten. Om deze moeilijke periode toch enigszins te versoepelen hebben we de kans gekregen te genieten van drie nieuwe trailers. Tast toe met deze in-game beelden.


Metal Gear Solid maakt met dit vierde deel de overstap naar de volgende generatie consoles en ook naar de toekomst. Dit vierde deel zal zich niet in de jaren ’60, maar na de gebeurtenissen van het tweede deel, Sons of Liberty, afspelen. Solid Snake is inmiddels ook weer een dagje ouder geworden en compleet met grijze haren, snor en bionisch oog zal hij in deze futuristische oorlog moeten vechten.

Waar de eerste twee delen zich vooral in gebouwencomplexen afspeelden en het derde deel zich situeerde in de jungle, vindt Guns of the Patriots merendeels plaats in een verwoeste stad. Muren zijn kapotgeslagen door de artillerie, gebouwen liggen half afgebrokkeld op straat en overal lopen soldaten en mechs rond. Verder is het geen Snake in z’n eentje tegen de rest meer, maar zit hij gevangen in een oorlog tussen twee fronten. Hij heeft meer vrijheid in deze grote, verwoeste stad en kan dus ook meer van de omgeving gebruikmaken.

Stap het slagveld op met onze Fast Forward!

 1.   
  Ika Q's avatar

  MGS4 gaat keihard 0wnen. Dit is echt zo game die je echt voor je PS3 nodig moet hebben. ๐Ÿ˜†

 2.   
  )GN(-Erik's avatar

  Dat kleine robotje is vreemd ๐Ÿ˜› En dit mag dan wel een coole game worden, ik blijf nog wel een trouwe fan van de Splinter Cell games ๐Ÿ˜‰

 3.   
  MiniGun's avatar

  dit word de beste game van 2008 ๐Ÿ™„

 4.   
  xizaaR's avatar

  Dit wordt echt niet de beste game van 2008. ๐Ÿ™„

 5.   
  Dman's avatar

  Ok mooi.

 6.   
  OkkieBOOMER's avatar

  van die tweede trailer is de AI wel slim, bijvoorbijld bij haze ofzo gaan ze niet chekken of je nog leeft… kijk hier trapt ie jou weer gewoon de lucht in lol! en die robot kan soms wel van pas komen weetje ๐Ÿ˜‰

 7.   
  -050- Critical's avatar

  ik vind dat wapengeluid vet ๐Ÿ˜† zon hoog snerpent toontje ๐Ÿ˜‰ ohja en die robot vind ik vet ๐Ÿ˜†

 8.   
  -050- Critical's avatar

  Soviet Gamer schreef, "Dit wordt echt niet de beste game van 2008. ๐Ÿ™„ "

  wel een van de en sorry dat ik dubblepost ๐Ÿ˜ณ

 9.   
  -050- Critical's avatar

  sorry nog een keer posten maar toen ik trailer nog eens bekeek hoorde ik veel vrouwenstemmen ook van enemies? ๐Ÿ™„

 10.   
  ligalized's avatar

  ik heb al een tijd een ps3 en ga binnekort voor stage een aantal maanden naar spanje ๐Ÿ˜€ en wil mijn ps3 meenemen. weten jullie of spelen die je in spanje koopt het op de ps3 doen die ik in nederland gekocht heb ๐Ÿ™„ ????