Atari kondigt Asterix Brain Trainer aan

Atari heeft vandaag de game Asterix Brain Trainer aangekondigd voor de DS. De game zal in oktober in de Benelux en Frankrijk verschijnen, maar eind deze maand al in de rest van Europa. In Asterix Brain Trainer zul je met Asterix allerlei geheugenspelletjes kunnen spelen en puzzels op kunnen lossen. Met een enkele gamecard kun je ook via Wi-Fi met vier spelers tegen elkaar spelen. We hebben ook de eerste screenshots voor je.

Meer Asterix Brain Trainer

  1.   
    darkone's avatar

    Hier zijn er ondertussen al genoeg van hoor! Teveel braintraining games! Hou op en verzin wat nieuws en dan bedoel ik niet een braintraingame met een stripfiguur. Leuk voor de kleintjes misschien.

  2.   
    D-eeJay's avatar

    darkone schreef, "Hier zijn er ondertussen al genoeg van hoor! Teveel braintraining games! Hou op en verzin wat nieuws en dan bedoel ik niet een braintraingame met een stripfiguur. Leuk voor de kleintjes misschien. "

    klopt..

  3.   
    Alias's avatar

    Het is inderdaad misschien leuk voor de kleintjes of andere liefhebbers, maar ook voor deze doelgroep moet naar mijn menig rekening gehouden worden. 😉

  4.   
    GutZilla's avatar

    D-eeJay schreef, "

    ”darkone” schreef, "Hier zijn er ondertussen al genoeg van hoor! Teveel braintraining games! Hou op en verzin wat nieuws en dan bedoel ik niet een braintraingame met een stripfiguur. Leuk voor de kleintjes misschien. "

    klopt.."

  5.   
    xizaaR's avatar

    Ja mij begint het langzamerhand ook te vervelen. 🙄

  6.   
    )GN(-Erik's avatar

    Ze konden beter een hack and slash game maken. Lekker met Obelix romeinen uit hun sandalen slaan 😆

  7.   
    nickykolkie's avatar

    ag het ziet er wel grappig uit

  8.   
    JonsoN's avatar

    Nog eve en ik zie de nintendo platformen niet meer als “consoles e.d” Maar als het nieuwe vermaak voor kleine kinderen,

  9.   
    -050- Critical's avatar

    GutZilla schreef, "

    ”D-eeJay” schreef, "[quote=”darkone”]Hier zijn er ondertussen al genoeg van hoor! Teveel braintraining games! Hou op en verzin wat nieuws en dan bedoel ik niet een braintraingame met een stripfiguur. Leuk voor de kleintjes misschien. "

    klopt.."

    [/quote]

    agree