Alone in the Dark krijgt gouden status

Alone in the Dark, de actie-survival game van Atari, heeft vanaf vandaag de gouden status. Dit betekent dus dat de game klaar is, in productie is genomen en volgens schema op 20 juni in de Europese schappen zal liggen.

In Alone in the Dark speel je Edward Carnby, de held van het eerste deel uit 1992. Het nieuwe deel speelt zich af in Central Park. Dat is niet zomaar een park, nee, een park dat gerust een stad genoemd mag worden, compleet met dierentuinen, theaters, restaurants, noem maar op. Edward Carnby belandt op de een of andere manier in Central Park, waar hij onvoorzien deel neemt aan een groot onderzoek naar paranormale activiteiten.

In de game zal de nadruk niet meer liggen op het avontuurelement, maar meer op de actie, zoals ook bij Resident Evil 4 is gebeurd. Je zal in de game dus meer moeten schieten en er zullen meer vijanden zijn die op je afstormen om je te doden. Natuurlijk is het avontuurelement niet helemaal weg, je zult nog steeds veel moeten onderzoeken, nu alleen veel grootschaliger, omdat de omgeving enorm is uitgebreid met de capaciteit van de huidige next-generation consoles.

Lees ook onze uitgebreide preview.

Alone in the Dark zal op 20 juni verschijnen voor de PC, PlayStation 2, Xbox 360 en Nintendo Wii. Een PlayStation 3-versie zal in de herfst volgen.

 1.   
  xizaaR's avatar

  Leuk 20 juni.

 2.   
  )GN(-Erik's avatar

  Oh dat duurt niet meer zo lang zodat we weer kunnen griezelen ๐Ÿ˜† nog 11 dagen ๐Ÿ˜›

 3.   
  ckerigon's avatar

  oww ben benieuwd of die voor mij beter word als RE4… ๐Ÿ˜†

 4.   
  B–T–B-8's avatar

  wil hem graag hebben

 5.   
  Uchiha linkz's avatar

  Nog 11 dageuh ๐Ÿ˜€