Army of Two DLC nu op Europese Xbox Live

Vanaf vandaag is de downloadable content voor Army of Two ook in Europa verkrijgbaar. Tot op heden hadden alleen Amerikaanse spelers toegang tot de nieuwe content. Duitsland is echter nog steeds uitgesloten. Je vindt de DLC op de Xbox Live Marketplace.

Army of Two is een strategische actiegame en gaat, zoals de titel al doet vermoeden, om het samenspel van twee personen. Dit kan natuurlijk in de coöperatieve modus, splitscreen of online, maar ook in je eentje. EA Montreal heeft namelijk heel veel tijd gestoken in de kunstmatige intelligentie van niet alleen de vijanden, maar ook je teamgenoot. Niet langer loopt hij door je vuurlijn, tegen obstakels aan of zonder dekking. Met de nieuwste generatie consoles en de techniek die daar achter schuilt, is het mogelijk om een natuurgetrouwe en onbeslissende AI te ontwikkelen voor een game.

Wil je meer weten over Army of Two? Lees dan onze review!

Army of Two is inmiddels verschenen voor Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  xizaaR's avatar

  Lol die ga ik even kopen. 😉

 2.   
  NLkevvNL's avatar

  is gratis.. en vanmmidag kon ik em niet downloade denk door live kwam dat

 3.   
  zultrax's avatar

  damn vergeten te downloaden 😛 ik speel nou iets te veel battlefield bad comapny
  😳

 4.   
  NLkevvNL's avatar

  zultrax schreef, "damn vergeten te downloaden 😛 ik speel nou iets te veel battlefield bad comapny
  😳 "

  de demo bedoel je

 5.   
  zultrax's avatar

  ja idd 😛
  zo die content is eigenlijk ook niet lang… maar 2 uur extra om half 5 gedownload ofzo en nu net uitgespeeld ziet er wel weer heel netjes uit moet ik zeggen 😮

 6.   
  NLkevvNL's avatar

  zultrax schreef, "ja idd 😛
  zo die content is eigenlijk ook niet lang… maar 2 uur extra om half 5 gedownload ofzo en nu net uitgespeeld ziet er wel weer heel netjes uit moet ik zeggen 😮 "

  ik vind deze uitbreiding geen uitbreiding:P. is facking kort