Capcom verspreidt demo PC-versie Devil May Cry 4

Enkele maanden geleden maakte Capcom al bekend dat een PC-versie van Devil May Cry 4 zal verschijnen in de zomer. De game kent twee nieuwe spelmodi en ook grafisch is alles wat verbeterd.

Om eens te testen of de game wat voor jou is, heeft men vandaag een PC-demo van ongeveer 804MB online gezet. Je kunt de demo hier downloaden.


In Devil May Cry 4 zullen we meer over Dante te weten komen, over zijn verleden en wie hij nou eigenlijk is. Het verhaal begint lang geleden, toen de Dark Knight Sparda een strijd aanging met de duistere keizer om het recht te laten zegevieren. Een éénmans-oorlog om de mensheid te redden. Duizenden jaren later aanbidt een religieuze organisatie, de Order of the Sword, deze redder der mensheid en ze treden in zijn voetsporen om de wereld van alle demonen te verlossen. In hun vestigingsplaats Fortuna, een kasteelstad aan de kust, heeft deze organisatie een elitegroep gevormd van Holy Knights, toegewijd om de demonische strijd aan te gaan.

Een jonge strijder van deze elitegroep, Nero, is getuige als Sparta’s legendarische zoon Dante ontelbaar veel “Knights” afslacht. Heeft de bekende duivelsstrijder zich tegen de mensheid gericht? Wat betekent de ontmoeting tussen Nero en Dante voor beide personen en waarom heeft het lot hen bij elkaar gebracht? Allemaal vragen die Devil May Cry 4 zal trachten te beantwoorden.

Wil je meer weten over Devil May Cry 4? Check dan snel onze review!

Devil May Cry 4 is verschenen voor de Xbox 360 en Playstation 3. Een PC-versie volgt ergens in de zomer.

 1.   
  D-eeJay's avatar

  Hmm demo maar is downloaden.. wilde DMC4 2dehands kopen op speurders

 2.   
  JonsoN's avatar

  Ff proberen dan.. 😆

 3.   
  )GN(-Erik's avatar

  OWNAGE is wist helemaal niet dat deze ook naar de pc kwam 😛 Gelijk ff downloaden!!!

 4.   
  arie de beuker's avatar

  Dan geef ik de mensen wel de tip om deze game met een controller te spelen

 5.   
  pandatomor's avatar

  Ja ik denk ook dat je het beste met controller kan spelen.