Eight Days en The Getaway 3 gecancelled

Sony heeft vandaag bekend gemaakt dat de PlayStation 3-games Eight Days en The Getaway 3 officieel gecancelled zijn. Beide games waren in ontwikkeling bij Sony’s ontwikkelstudio in Londen, die we ook kennen van de SingStar en EyeToy games.

Een verklaring van Sony geeft aan dat Eight Days en The Getaway gesneuveld zijn door een acute herverdeling van geld en overige middelen:

    “It has been agreed that production of both Eight Days and The Getaway will cease immediately due to the redistribution of resources and budget. This decision was made following an internal review of all games and it was deemed that with the incredibly strong list of exclusive first party titles coming up both this year and in the near future, resource should be reallocated to enhance those projects closer to completion.”

Men wil zich dus nog sterker gaan richten op games die in de nabije toekomst uitkomen, om te zorgen dat die projecten nog meer kwaliteit en mogelijkheden krijgen. Een woordvoerder heeft al laten weten dat de twee titels volledig zullen verdwijnen en niet opzij worden gelegd om later nog eens aan te beginnen.

  1.   
    Rikki's avatar

    Wat waren dat van Games eigenlijk?

  2.   
    nickykolkie's avatar

    hoopelijk word deze gateway een beetje goed ๐Ÿ˜†

  3.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    FUCK ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ‘ฟ Dus de game Eight Days word helemaal niet meer ontwikkeld en ik zat al vol verwachting naar uit te kijken nou je weet wat ze zegen ….
    Shit happens ๐Ÿ˜ฅ

  4.   
    Alias's avatar

    Jammer dat ze eight days hebben gecancelled, ook al heb ik geen ps3 ik had graag meer van deze game gezien. ๐Ÿ™

  5.   
    GraveDevil's avatar

    Een woordvoerder heeft al laten weten dat de twee titels volledig zullen verdwijnen en niet opzij worden gelegd om later nog eens aan te beginnen.

    Wedden dat dat tog wel gebeurt?

  6.   
    Bumshakalakabum's avatar

    In your face ๐Ÿ™„ waarom eigenlijk.. Sony weet dat het knallergames zouden worden, en dan dit.. achja je zullen ze beide waarschijnlijk nog wel eens uitbrengen, over 10 jaar ofzo ๐Ÿ˜‰

  7.   
    NightHawk's avatar

    pff, spijtig, vooral van eight days, die trailer en het concept leken echt vet!
    ma nu zeggen ze dat helemaal te stoppen maar na die 2 jaar van ‘strong exclusives’ zullen ze er ntrl weer moeten hebben en zullen ze wel weer opnieuw beginnen… hoop ik ๐Ÿ˜›

  8.   
    ckerigon's avatar

    getaway 2 was sooo vet ๐Ÿ™ had zoveel van deel 3 verwacht ๐Ÿ˜ฅ

  9.   
    Fawaka-W's avatar

    Naa hij komt vast wel over een tijdje, waneer de ps3 nogmeer is verkocht en de kans op meer verkopen nog beter is.

  10.   
    xizaaR's avatar

    wieriemaster schreef, "Naa hij komt vast wel over een tijdje, waneer de ps3 nogmeer is verkocht en de kans op meer verkopen nog beter is.
    "

    Ja denk ik ook. Die komen nog wel. ๐Ÿ˜‰

  11.   
    XGT_Spider's avatar

    Bumshakalakabum schreef, "In your face ๐Ÿ™„ waarom eigenlijk.. Sony weet dat het knallergames zouden worden, en dan dit.. achja je zullen ze beide waarschijnlijk nog wel eens uitbrengen, over 10 jaar ofzo ๐Ÿ˜‰ "

    Knallergames :S

    Geteway was geen top game zoals GTA qua genre!

    Sony heeft genoeg games.
    RFOM 2 Killzone 2
    Die dome poptjes waar je blokjes mee moet doen ofzo

  12.   
    ps3 gek's avatar

    Ik vind het niet een heel erg groot probleem. Ze hadden nog niet erg veel laten weten dus… Ik weet ook nog niet zeker of een game als 2 Days to Vegas nog een keer uitkomt. ๐Ÿ˜ณ

  13.   
    JonsoN's avatar

    Damn Eight days leek me echt vet worden.. vooral die trailer..:o

  14.   
    GraveDevil's avatar

    Ik heb die trailer ff gemist ๐Ÿ˜• Net maar ff gekeken. ZONDE! Lijkt een 2de GTA, mar dan beter, realistsicher (vooral die bewegingen) en mooier.. Jammer, jammer, jammer.. maar kwam tog niet voor de pc ๐Ÿ˜›

  15.   
    martyntjee's avatar

    ZONDE heb net trialers beke echt het zag er zo goed uit….. ๐Ÿ˜ฎ