Mario Kart Wii binnenkort opgeleukt met downloadable content

Nintendo heeft bekend gemaakt dat het in de nabije toekomst de eerste downloadable content voor Mario Kart Wii online zal gaan zetten. Deze content zal een nieuwe arena en een nieuwe tegenstander bevatten, welke alleen geschikt zullen zijn voor online gebruik.

Het gaat hierbij om de Galaxy Arena, waarin je de nieuwe tegenstanders, de Spiky Topmen, van het speelveld af moet duwen. Hiervoor krijg je punten en het is uiteraard een leuke verwijzing naar Super Mario Galaxy. Deze arena zal alleen online gebruikt kunnen worden, de Spiky Topmen zijn waarschijnlijk ook geschikt om zowel off- als online mee te racen.

Het is nog niet duidelijk of deze downloadable content betaald zal moeten worden door middel van Nintendo Points, of dat het gratis is. Ook is er nog geen beeldmateriaal of releasedatum voorhanden.

Mario Kart Wii beschikt over alles wat je van een Mario Kart-titel verwacht; veel kleurige figuurtjes uit het Mario-universum, 32 knotsgekke banen met dito mogelijkheden om af te snijden en elkaar van de sokken te rijden en natuurlijk erg veel power-ups. Nieuw aan dit deel is dat het online te spelen is via de Nintendo Wi-Fi Connection en de aanwezigheid van motoren.

Mario Kart Wii is op 11 april uitgekomen voor de Nintendo Wii.

 1.   
  )GN(-Erik's avatar

  WIIIIIIIIIII!!!! Hoe lang gaan ze deze serie nog uitmelken?? ๐Ÿ˜• Niet dat het niet leuk is hoor ๐Ÿ˜› In tegendeel is het super vet HAHA ๐Ÿ˜€

 2.   
  ckerigon's avatar

  hmm waar sla je het op?

 3.   
  LHH's avatar

  ik hoop dat het gratis is maar toen ik op wiiware het eerste rode wifi logo zag schrok ik wel… eerste keer dat nintendo dit zelf zou gaan doen

 4.   
  Gulzt's avatar

  Zou je je wii niet eens aanzetten? Die competitie is er al twee dagen!! Daarbij kun je er niet op racen, want het is geen racebaan, dus offline racen is er niet bij.

  Het is nog niet duidelijk of deze downloadable content betaald zal moeten worden door middel van Nintendo Points, of dat het gratis is. Ook is er nog geen beeldmateriaal of releasedatum voorhanden.
  Nou moet je echt ophouden hoor. De competitie was al gestart in Japan, die beelden worden al weken op internet gepubliseerd. Daarbij download je wii niks, het is gewoon een serverunlock, de baan staan allang op je gamedisc. Er is helemaal geen sprake van DLC. Wat een onzin bericht zeg!

 5.   
  LHH's avatar

  ‘k heb de nieuwe competitie nog niet gedaan, maar ga het dan toch maar eens proberen

 6.   
  Uchiha linkz's avatar

  leuk ๐Ÿ˜€