Special Edition Gears of War deze maand nog in de Amerikaanse schappen

Vorige week, werd de speciale editie van Gears of War al in de spotlight gezet door middel van de content die bekend werd gemaakt. We zouden getrakteerd worden op exclusieve content en een hoop beelden van Gears of War 2. Vandaag liet Microsoft ons al weer weten dat de game deze maand nog moet verschijnen in de Amerikaanse winkels.

Na de ‘launch’ in Amerika zal het waarschijnlijk niet lang meer duren voordat ook wij aan de slag mogen met de speciale editie.

In Gears of War speel je als gevangene Marcus Fenix tegen een nieuw soort vijanden, genaamd ‘Locust Horde’. Gears of War is een derde persoons shooter die gebruik maakt van de Unreal 3-engine. De game heeft tijdens de laatste E3 hoge ogen gegooid op met name het grafische vlak. Levensechte personages, een wereld die volledig interactief is te gebruiken (dekking is heel erg belangrijk in het spel) en een A.I. die onovertroffen is, maken Gears of War tot een echte killergame.

Gears of War is inmiddels uitgekomen voor de Xbox 360 en PC. Lees hier onze review.

 1.   
  )GN(-Erik's avatar

  Ik ga deze misschien wel kopen, want ik had het spel wel gedownload maar daardoor kon ik niet online spelen omdat ik geen key had voor Windows Live ๐Ÿ˜›

 2.   
  zultrax's avatar

  )GN(-Erik schreef, "Ik ga deze misschien wel kopen, want ik had het spel wel gedownload maar daardoor kon ik niet online spelen omdat ik geen key had voor Windows Live ๐Ÿ˜› "

  dit spel moet je kopen joh!
  nog maar 30 euro zag ik laatst.
  ๐Ÿ˜›

 3.   
  NLkevvNL's avatar

  ik ga deel 2 kopee

 4.   
  pgrferrari's avatar

  w8 wel op deel2 ๐Ÿ˜€

 5.   
  JonsoN's avatar

  En hier betaal je waarschijnlijk 20 euro meer voor..