Crysis krijgt geen nieuwe patches meer; expansion in aantocht?

Eerder dit jaar liet ontwikkelaar Crytek nog weten dat ze bezig waren met patch 1.3 voor hun shooter Crysis. In een uitgebreid interview op de website Crymod heeft men echter onthuld dat patch 1.3 niet meer uitgebracht zal worden.

De reden voor het cancellen van de patch zal spoedig bekend worden gemaakt, maar Crytek gaf aan dat het een erg moeilijke beslissing is geweest. Volgens de ontwikkelaar wordt er wel aan iets anders gewerkt wat de community zeker zal waarderen, maar wat dit precies is moet nog blijken. Misschien Crysis Warhead als expansion?

Crysis logo

Crysis is een first person shooter van de makers van Far Cry. De game speelt zich voornamelijk in de tropen af, waar jij en je team het op zullen moeten nemen tegen een alien invasie. De game kent ook enkele stedelijke en buitenaardse levels. Waar Far Cry een spel was waarin je in je eentje opereerde, heb je in Crysis een heel squad tot je beschikking en zal tactiek een veel grotere rol spelen. Daarnaast kun je je wapens en suit helemaal customizen met onder andere nieuwe onderdelen, en het schieten zal er ook echt door beรฏnvloed worden.

De game draait op de CryEngine 2 en levert adembenemend mooie beelden op. Daarnaast kent Crysis ongelooflijk veel details en de game laat ook een realistische weergave van bewegende vegetatie en doorbrekende zonnestralen zien.

Crysis is in 2007 verschenen voor de PC.

 1.   
  jorisje's avatar

  lijkt me wel lekker een addon
  meer levels ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

 2.   
  NightHawk's avatar

  Mss crysis met veel lagere systeemeisen zodat ik em ook op very high kan spelen? ๐Ÿ™„ ๐Ÿ˜€

 3.   
  Verwijderen's avatar

  Ehh, als ze lagere systeem eisen doen, dan moeten ze de graphics aanpassen( minder doen ), dus jij zult dan geen verschil zien met de graphics. Het enige wat jij dan kunt zeggen is: Ik kan Crysis op Very High spelen -> so what?

 4.   
  GraveDevil's avatar

  Ik denk dat het een Crysis 2 word, ze hebben gezegd dat een trilogie word en als ze met expansions gaan komen denk ik dat het 3de deel niks verassends heeft. Of de expansion gaat gewoon niet verder met het verhaal, dat kan natuurlijk ook ๐Ÿ™‚

 5.   
  Alias's avatar

  GraveDevil schreef, "Ik denk dat het een Crysis 2 word, ze hebben gezegd dat een trilogie word en als ze met expansions gaan komen denk ik dat het 3de deel niks verassends heeft. Of de expansion gaat gewoon niet verder met het verhaal, dat kan natuurlijk ook :)"

  Daar ben ik het mee eens als je er expansions aan gaat geven kan je bij de laatste met weinig vernieuwends aan komen. ๐Ÿ˜‰

 6.   
  TotalPicnic's avatar

  pas de wireless 360 reciever voor de pc gekocht ๐Ÿ˜›
  vraag me af of het met gamepad leuker is

 7.   
  assassin_MKA's avatar

  Echt spijtig dat er geen patch komt. Ik speel altijd crysis. Er zitten nog bugs, server problemen enz. ๐Ÿ˜ฅ

 8.   
  ricklolps3's avatar

  OOOOOooooo!!!!!! ben benield ๐Ÿ˜‰

 9.   
  JonsoN's avatar

  Leuk..:) Alleen ben ik bang dat zelfs NASA Pc’s t spel dan niet meer soepel kunnen draaien.. Tenminste als Crytek weer zo patserig gaat doen met de mooiste graphics..

 10.   
  Prolotype's avatar

  JonsoN schreef, "Leuk..:) Alleen ben ik bang dat zelfs NASA Pc’s t spel dan niet meer soepel kunnen draaien.. Tenminste als Crytek weer zo patserig gaat doen met de mooiste graphics.."

  Hoezo patseren? ik heb nog geen 1 andere developer zulke graphics waar zien te maken
  En als je zit te zeike over dat je Crysis niet op high of very high kan spele, so what op medium is het alsnog mooier dan alle andere games in dit genre