Patch en downloadable content voor Frontlines: Fuel of War bijna klaar

De PC-spelers van Frontlines: Fuel of War kunnen binnenkort patch 1.1.0 downloaden. Kaos is met de laatste tests bezig en zal de patch dan ook ‘zeer binnenkort’ vrijgeven. De patch introduceert onder andere PunkBuster, een nieuwe serverbrowser en meer.

Inmiddels is ook al begonnen aan patch 1.2.0, waar in ieder geval een nieuwe map in geïntroduceerd zal worden. Ook de Xbox-versie zal een nieuwe map krijgen. Welke map dat is of welke dat zijn is nog niet bekend, maar wel dat hij uit deze collectie zal komen.

Frontlines: Fuel of War logo

Frontlines: Fuel of War is een futuristische first person shooter die zich afspeelt naar aanleiding van hedendaagse gebeurtenissen. Naar aanleiding van een energiecrisis en een wereldwijde depressie vechten twee partijen, de Western Coalition (US/EU) en the Red Star Alliance (Russia/China) een conflict met elkaar uit. Verwacht een vrije wereld waarin je kunt rondrennen en meer dan zestig militaire wapens en voertuigen terwijl je op geavanceerde manieren informatie verzamelt en vecht met een speciaal systeem waarin het ‘front’ een speciale plaats in neemt.

Meer over Frontlines: Fuel of War lees je in onze reviews.

  1.   
    nickykolkie's avatar

    😆 die ga ik downloaden:lol:
    als ie uit is

  2.   
    Bobby Kingsize's avatar

    hoi