Saints Row 2 nog twee maanden langer in de rij

Saints Row 2, een Grand Theft Auto-like game, welke gepland was voor de zomer, zal nog een tweetal maanden langer op zich laten wachten. De release van de game is van 28 augustus verschoven naar 26 oktober. Dit heeft Bob Aniello, senior vice president van THQ, bekend gemaakt. Redenen voor het uitstel zijn onder andere dat men het spel nog wat langer wil verbeteren en dat THQ het spel liever in oktober releast dan in augustus, wanneer iedereen veel te druk bezig is met zweten en naar zwetende mensen in Beijing kijken; kortom oktober valt beter in het gameseizoen.

De echte gangsta’s komen straks weer riant aan bod met Saints Row 2, het vervolg op Saints Row dat in september 2006 verscheen voor de Xbox 360. Ditmaal is het verhaal nog duisterder van aard en krijg je te maken met verraad en wraak, al zit er toch ook weer de humor in van het eerste deel. De stad is ditmaal opener dan ooit in welke game dan ook in het genre en om er doorheen te komen zijn er nieuwe voertuigen, zoals boten, vliegtuigen, motoren en helikopters toegevoegd.

Ben je het zat om in je eentje de strijd aan te gaan, dan kun je kiezen om two-player co-op te spelen over het internet. Deze keer zal de game zowel op de Xbox 360 als de PlayStation 3 verschijnen, waardoor de Saints Row-franchise wellicht op een nog grotere groep fans kan rekenen.

Saints Row 2 verschijnt op 26 oktober voor PlayStation 3 en Xbox 360.

  1.   
    -050- Critical's avatar

    mooi dan heb ik een xbox360:P

  2.   
    -050- Critical's avatar

    sorry dubbelpost maar ik wil even kwijt dat dit waarschijnlijk heeft te maken met het success van gta ze zijn bang dat saints row ondergesneeuwd raakt 🙄

  3.   
    ckerigon's avatar

    jah oke maar ze zullen zowiezo niet beter worden als gta 4 en ze hebben eerst nog gezegd dat ze een heel ander weg in slaan als gta 4 dus ik denk niet dat dat het zal zijn.

  4.   
    HardCoreGamerâ„¢'s avatar

    nee. ik mis druks drank autos pimpen. gta 4 is goed maar is mis het saints row stijltje heel erg 😥

  5.   
    N360Gamer's avatar

    ”kitt.h.3″ schreef, "jah oke maar ze zullen zowiezo niet beter worden als gta 4 en ze hebben eerst nog gezegd dat ze een heel ander weg in slaan als gta 4 dus ik denk niet dat dat het zal zijn."

    Nou, ik denk wel dat ze er rekening mee houden dat mensen die Gta hebben (en dat zijn héél veel mensen) dat die minder snel Saints in zo´n korte tijd er ook nog bij zouden kopen. Want het zijn zeker wel concurrenten van elkaar.

  6.   
    Faex's avatar

    )wtw(Critical schreef, "sorry dubbelpost maar ik wil even kwijt dat dit waarschijnlijk heeft te maken met het success van gta ze zijn bang dat saints row ondergesneeuwd raakt 🙄 "

    JA ECHT SUPERRRRRRRRRRRRR 8) 8) 😀 😀

    🙂

  7.   
    Dman's avatar

    Verdorie.