Beelden tonen DLC Army of Two, meer in de toekomst

De vernieuwende shooter Army of Two was de eerste echte game die volledig op co-op concentreerde. Geen optie, alleen maar duoplay. De game kreeg wisselende beoordelingen maar desondanks werd het alom geprezen voor de opzet. EA blijft haar game supporten met downloadable content en een lading hiervan komt morgen uit. EA belooft ook dat we meer gaan zien in de toekomst.

  “There is an ongoing plan for releasing DLC, but this is the first big package. There’s a plan for releasing DLC over the coming months.”

Op de bijbehorende video kun je alvast wat mooie beelden bekijken van de aankomende DLC.

Army of Two is een strategische actiegame en gaat, zoals de titel al doet vermoeden, om het samenspel van twee personen. Dit kan natuurlijk in de coöperatieve modus, splitscreen of online, maar ook in je eentje. EA Montreal heeft namelijk heel veel tijd gestoken in de kunstmatige intelligentie van niet alleen de vijanden, maar ook je teamgenoot. Niet langer loopt hij door je vuurlijn, tegen obstakels aan of zonder dekking. Met de nieuwste generatie consoles en de techniek die daar achter schuilt, is het mogelijk om een natuurgetrouwe en onbeslissende AI te ontwikkelen voor een game.

Lees ook wat wij ervan vonden in onze review!

Army of Two is inmiddels uitgekomen voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

 1.   
  Lashrom's avatar

  Dat verwachten we zeker van EA ! 8)

 2.   
  zultrax's avatar

  GRATIS 😀 had ik niet verwacht maar ga ik dan gelijk morgen downloaden wilde toch weer een keer stoppen met GTA IV alleen had alleen oudere spellen 😀 dit houdt me wel zoet tot 5 juni 🙂 oh wacht het is al morgen 😳

 3.   
  NLkevvNL's avatar

  chilll