Gears of War als speciale editie in de schappen

GameStop plaatste onlangs een speciale versie van Gears of War op haar verkooplijst, genaamd ‘Gears of War with Maps’. De betekenis ervan onduidelijk leek het op een speciale uitgave van het spel. Vandaag werd duidelijk wat de inhoud van dit pakket precies is en ook werd bekend dat het inderdaad een geupdatete uitgave van Gears of War wordt, met de tot nu toe verschenen DLC en allerlei extra content.

  Gears of War content

  * Gamer Picture Pack
  * Emergence Day Gamer Picture
  * Emergence Day Theme
  * “FUTURE WEAPONS” Theme
  * Emergence Day Message from Cliffy B
  * Gears of War Map Pack 1 Trailer
  * Gears of War – Multiplayer Map Pack 1
  * ‘Hidden Fronts’ Multiplayer Map Pack 2

  Gears of War 2 content

  * Gamer Picture Pack
  * Teeth Theme
  * Teaser Trailer
  * Trailer
  * Assault Game Play Trailer

De nieuwe versie moet 24 juni uitkomen.

In Gears of War speel je als gevangene Marcus Fenix tegen een nieuw soort vijanden, genaamd ‘Locust Horde’. Gears of War is een derde persoons shooter die gebruik maakt van de Unreal 3-engine. De game heeft tijdens de laatste E3 hoge ogen gegooid op met name het grafische vlak. Levensechte personages, een wereld die volledig interactief is te gebruiken (dekking wordt heel erg belangrijk in het spel) en een A.I. die onovertroffen is, moeten Gears of War tot een echte killergame maken. De game zal in twee versies te krijgen zijn, namelijk de gewone editie en de Limited Edition. Deze bevat als extra’s onder andere een artbook, getiteld “Destroyed Beauty”.

Gears of War is inmiddels verschenen voor de PC en Xbox 360.

 1.   
  Niekolaas's avatar

  Klinkt erg leuk!! 😀 Vooral voor diegene die hem nog nie hadden en toch niets gemist wwillen hebben als ze dadelijk aan deel twee beginnen

 2.   
  )GN(-Erik's avatar

  Is het dan een limited edition van zowel de PC als de Xbox versie??? 😕 Dan ga ik hem wel halen als die voor de PC komt want ik vond het wel een leuk spel, maar met illigale versie kan je niet online dus 🙁

 3.   
  JB172's avatar

  Ik denk alleen wel dat ze hier een beetje laat mee aan komen!!

 4.   
  Masterchief's avatar

  Waarom staat er mul bij ????

 5.   
  xizaaR's avatar

  )GN(-Erik schreef, "Is het dan een limited edition van zowel de PC als de Xbox versie??? 😕 Dan ga ik hem wel halen als die voor de PC komt want ik vond het wel een leuk spel, maar met illigale versie kan je niet online dus 🙁 "

  Is wel jammer dat je met illegale games niet online kan. 😉

 6.   
  delta62's avatar

  Wat is de prijs, ik bedoel als deze 60 euro kost kan je beter de normale versie van 30 euro kopen en de DLC downloaden.

 7.   
  JonsoN's avatar

  Soviet Gamer schreef, "

  ”)GN(-Erik” schreef, "Is het dan een limited edition van zowel de PC als de Xbox versie??? 😕 Dan ga ik hem wel halen als die voor de PC komt want ik vond het wel een leuk spel, maar met illigale versie kan je niet online dus 🙁 "

  Is wel jammer dat je met illegale games niet online kan. 😉 "

  Is niet jammer! Als dat kon had echt niemand meer een spel gekocht