Army of Two krijgt gelikte multiplayer en co-op boosts

Voor de échte co-op fans is Army of Two een verstandige keuze om nog eens te spelen. Soms werd er echter wel wat kritiek achtergelaten op de replaywaarde van de game, de singlepayer (co-op) campaign was namelijk niet zo lang als verwacht. Electronic Arts is ook de slechtste niet en werkt dus aan een downloadbare expansie. Deze kunnen verwachten op 29 mei, voor zowel de Xbox Live Marketplace als Sony’s Playstation Network.

Het downloadbare pakket bevat een verbeterde multiplayer map en maar liefst twee volledig nieuwe co-op campaigns. Veel weten we nog niet over de twee nieuwe co-op levels, wél werd duidelijk dat ze zich voor zullen doen in Kiev en Miami. Voor meer informatie ga je natuurlijk naar de Army of Two website.

Army of Two is een strategische actiegame en gaat, zoals de titel al doet vermoeden, om het samenspel van twee personen. Dit kan natuurlijk in de coöperatieve modus, splitscreen of online, maar ook in je eentje. EA Montreal heeft namelijk heel veel tijd gestoken in de kunstmatige intelligentie van niet alleen de vijanden, maar ook je teamgenoot. Niet langer loopt hij door je vuurlijn, tegen obstakels aan of zonder dekking. Met de nieuwste generatie consoles en de techniek die daar achter schuilt, is het mogelijk om een natuurgetrouwe en onbeslissende AI te ontwikkelen voor een game.

Wil je meer weten over Army of Two? Check dan ook onze review!

Army of Two is inmiddels verschenen voor de PS3 en Xbox 360.

 1.   
  xizaaR's avatar

  Lol kan niet wachten.

 2.   
  ckerigon's avatar

  Dat is zeer goed nieuws.

 3.   
  Tadao's avatar

  EA kennende moetje ervoor betalen:P

 4.   
  NoFearz's avatar

  hoeveel gaat het kosten?

 5.   
  ricklolps3's avatar

  NoFearz.hoeveel gaat het kosten?

  ja me schien kost het wel 15 eurotjes 🙁 en is CO-OP gewoon singleplayer ofzo ?????? 😕 ik hoop het wel want het was super kort 😡

 6.   
  MauriceV's avatar

  Army of two was al vet, Maar nu nog meer 😉
  IK KAN NIET WACHTEN

 7.   
  NLkevvNL's avatar

  zkr want ik ga em mss donderdag halen!!!

 8.   
  NLkevvNL's avatar

  xilion schreef, "Army of two was al vet, Maar nu nog meer 😉
  IK KAN NIET WACHTEN"

  ik ook niee

 9.   
  ricklolps3's avatar

  wat is CO-OP dat is toch samen of is dat single player 😕

 10.   
  Lashrom's avatar

  ”ricklolps3″ schreef, "wat is CO-OP dat is toch samen of is dat single player 😕 "

  Is dat je samen met je vriend speelt of gewoon dat je niet alleen het level doorbrengt. Het kan ook gewoon dat je met Multiplayer co-op kan.