Ninja Gaiden II bereikt gouden status

In februari kregen we na lange tijd weer stevige actie te zien van Ninja Gaiden II en eerder dit jaar werd ook al onthuld dat we deze maand nog een demo kunnen verwachten.

Terwijl de vele fans de laatste dagen van mei aftellen, in afwachting van de demo, heeft Ninja Gaiden II inmiddels de gouden status bereikt. Een release op 6 juni zal dus niet meer in gevaar komen.


In Ninja Gaiden II kruip je weer in de huid van Ryu Hayabusa om zijn clan te wreken en de vernietiging van het menselijk ras te voorkomen. Gewapend met een uitgebreid assortiment van ninja wapens, en natuurlijk zijn eigen, dodelijke skills, moet Ryu zich door een uiterst gevaarlijke wereld zien te vechten. Voorzien van de nieuwe engine, een nieuw auto-health regeneration systeem en vooral ook veel nieuwe levels, avonturen, vijanden en extreme gevechten, moet Ninja Gaiden II een ware revolutie worden binnen deze populaire franchise.

Wil je meer weten over Ninja Gaiden II? Check dan ook eens onze Fast Forward!

Ninja Gaiden II zal op 6 juni verschijnen voor de Xbox 360.

 1.   
  Niekolaas's avatar

  Heeel mooi!! ๐Ÿ˜€ kan inderdaad niet wachte op de demo, en denk dat ik binnekort maar eens ninja gaiden black koop via xboxlive ๐Ÿ˜ฎ en daarna deze!! ๐Ÿ™‚ wordt een toppertje, jammer dat het de laatste van de reeks is…

 2.   
  Lashrom's avatar

  Ninja Gaiden Owns ! Wapens van Ryu zijn ongelooflijk.

 3.   
  RinusReetRidder's avatar

  Dit wordt gruwelijk lastig en ook echt gruwelijk vet! ๐Ÿ˜€ 8)

 4.   
  Ika Q's avatar

  Man, dit gaat zo focking wreed worden ๐Ÿ˜† Het spel komt nog eens uit voor mijn verjaardag 8)

 5.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  RinusReetRidder schreef, "Dit wordt gruwelijk lastig en ook echt gruwelijk vet! ๐Ÿ˜€ 8) "

  LOL met het eerste ben ik er met je Dubbel mee eens het word lastig nou ja voor de 360 heren/dames dan ik bespaar me de frustratie wel ๐Ÿ˜† (voor ik weer een PS3 controler om zeep help)

 6.   
  MauriceV's avatar

  Dit word zo gruwelijk vet, actie/moves spat weer van m’n scherm ๐Ÿ™‚

 7.   
  para's avatar

  ik kan niet wachten ๐Ÿ˜• ๐Ÿ˜•