The Settlers: Rise of an Empire krijgt patch v1.6

The Settlers: Rise of an Empire is in 2007 uitgebracht voor de PC en liet een heel behoorlijke indruk achter, getuige ook onze review. Sinds enige tijd kunnen Settlers-fans weer helemaal aan hun trekken komen, want inmiddels is ook de uitbreiding The Eastern Realm verschenen, die van ons een zeer verdiend eindcijfer kreeg.

Vandaag wordt Rise of an Empire voorzien van een nieuwe patch, versie 1.6 deze keer. De patch is onder andere te downloaden via deze link.

Het is terug naar de Settlers-roots in dit zesde deel, waarin je weer gewoon een dorpje sticht en het steeds verder uitbouwt totdat je een grote welvarende stad hebt, of misschien wel een compleet rijk om voor te zorgen. Maar leider zijn is niet eenvoudig: je volk is continu afhankelijk van grondstoffen en wil ook wel eens vermaakt worden. Als je meer actie zoekt, start dan de campaign mode. Kies je beste ridders om grote uitdagingen aan te gaan en word de grootste machthebber ooit.

The Eastern Realm voegt een nieuwe campaign met acht missies toe, een nieuwe klimaatzone (India), een nieuw beroep (geoloog), een nieuwe held (prinses Saraya), meer weersinvloeden, nieuwe gebouwen en nog veel meer.

The Settlers: Rise of an Empire is in 2007 uitgebracht voor de PC. In april is de uitbreiding The Eastern Realm verschenen.

 1.   
  Soviet OsakaHugger's avatar

  Mooi ๐Ÿ˜ณ

 2.   
  )GN(-Erik's avatar

  Komt de 1.6 patch van Call of Duty 4 nou ook eindelijk eens naar de pc?? ๐Ÿ˜ฅ Duurt echt veel ste lang!!! ๐Ÿ™

 3.   
  Mmore's avatar

  Ze patchen er maar op los.. Geen lijstje met fixed bugs? ๐Ÿ˜‰

 4.   
  para's avatar

  mooi zo ๐Ÿ˜€