Age of Conan biedt 250 uur om te levellen; pre-order ongekend succes

We waren al erg enthousiast over Age of Conan: Hyborian Adventures, getuige ook onze belevenissen in de beta preview. Dat wij niet de enige zijn die er zo over denken, bleek eerder al toen de cijfers van de beta-inschrijvingen onthuld werden.

Ontwikkelaar Funcom laat vandaag weten dat je wel even zoet zult zijn met Age of Conan, want alleen al het levellen tot level 80 zal gemiddeld 250 uur in beslag nemen. Daarnaast maakte Funcom bekend dat de pre-order van de game een ongekend succes is. In veel landen was de Collector’s Edition in rap tempo uitverkocht en veel winkels krijgen al vanaf de launchdag extra games toegestuurd om aan de grote vraag te voldoen.

Verwacht zeer binnenkort onze review van Age of Conan: Hyborian Adventures.

Age of Conan: Hyborian Adventures is een MMORPG gebaseerd op het boek “The Hour of the Dragon”. In een wereld met wrede goden, mythische wezens, verloren beschavingen en een worstelend menselijk ras, heeft de machtige Conan zich opgewerkt tot koning van Aquilonia. Maar zijn heerschappij staat op instorten door de bedreiging van oude, kwade machten. In deze fantasy-wereld maak je kennis met zwarte magie en brute gevechten. In dit duistere universum mag jij een boodschapper van de dood worden. Geen vrolijke omgevingen, geen speelse zoektochten, maar een afbrokkelend rijk waarin een hevige strijd uitgevochten wordt.

Lees meer over deze game in onze PvP-preview en beta preview.

Age of Conan: Hyborian Adventures zal op 23 mei verschijnen voor de PC. De Xbox 360-versie volgt in de loop van 2009.

 1.   
  JonsoN's avatar

  Zozo goed van ze! In het begin had niet iedereen het even hoog over deze game.. T blijkt dus een enorm succes te zijn!

 2.   
  Kaassouffl3's avatar

  250 uurtjes, das toch wel je geld waard lijkt mij!

 3.   
  Soviet OsakaHugger's avatar

  Kmoet deze nog kopen ๐Ÿ™ Vreselijke Postbank !!

 4.   
  svenrauws's avatar

  kan je online? anders ga ik hem wel kopen!!!!

 5.   
  )GN(-Erik's avatar

  svenrauws schreef, "kan je online? anders ga ik hem wel kopen!!!!"

  Zulk soort vragen stel je maar ergens anders ๐Ÿ‘ฟ Als je het verhaal nou eens leest kom je er achter dat het een MMORPG is en dat betekent: MASSIVE MULTIPLAYER ONLINE ROLEPPLAYING GAME!!! Dus JA hij kan online ๐Ÿ˜›

 6.   
  Xynetor's avatar

  )GN(-Erik schreef, "

  ”svenrauws” schreef, "kan je online? anders ga ik hem wel kopen!!!!"

  Zulk soort vragen stel je maar ergens anders ๐Ÿ‘ฟ Als je het verhaal nou eens leest kom je er achter dat het een MMORPG is en dat betekent: MASSIVE MULTIPLAYER ONLINE ROLEPPLAYING GAME!!! Dus JA hij kan online ๐Ÿ˜› "

  Precies ik wou net het zelfde antwoorde.
  ik zelf heb alleen 1 nadeel dat je weer per maand moet betalen..
  Ik zou zelf dan toch voor guildwars gaan

 7.   
  GraveDevil's avatar

  Na hรฉรฉรฉl lang twijfelen, heb ik tog hem tog maar niet besteld ๐Ÿ˜ณ wel doodzonde, maar dat bespaart me ook weer โ‚ฌ13 per maand ๐Ÿ˜†

 8.   
  Tha Destiny's avatar

  Ik denk toch niet dat dit een WoW beater word, LOTRO failde al hard en Warhammer online lijkt het ook niet te worden.
  en wat WoW nou zo leuk maakt is onder andere de epiche geschiedenis uit Warcraft die zich perfect verder ontwikkelt in WoW.
  En de raids met 40 man om 1 boss in hakken en door je microfoon tactics schreeuwen.

  in 1 woord:
  Heerlijk 8)

  NOTE: Ik ben al een tijd gestopt met WoW, dus ik heb ondertussen me sociale leven weer terug, veder ben ik wel zeer nieuwesgierig naar Conan.

 9.   
  ChielB's avatar

  Moet elke MMO dan een World of Warcraft-beater worden? Die game heeft pionierswerk verricht en kent een ongekende, wereldwijde populariteit. Daar doe je weinig aan en daar moet je wellicht weinig aan willen doen…

  N.B. Lord of the Rings Online draait toch best behoorlijk hoor, al is de doelgroep sowieso al beperkter door het specifieke thema. ๐Ÿ™‚

 10.   
  Tha Destiny's avatar

  ChielB schreef, "Moet elke MMO dan een World of Warcraft-beater worden? Die game heeft pionierswerk verricht en kent een ongekende, wereldwijde populariteit. Daar doe je weinig aan en daar moet je wellicht weinig aan willen doen…

  N.B. Lord of the Rings Online draait toch best behoorlijk hoor, al is de doelgroep sowieso al beperkter door het specifieke thema. ๐Ÿ™‚ "

  Als jij als een ontwikkelaar een MMORPG op de mart wilt brengen moet je denk ik toch wel in je achterhoofd houden dat er heel veel mensen al bij WoW zitten, en als je die wilt weg wilt krijgen je toch echt met iets komen waarmee je ze bij jou game krijgt.

  Ik denk trouwens dat ik Conan toch wel koop, gewoon om te proberen ๐Ÿ˜†

  (Tenzij ik de prijsvraag win uiteraard)

  ๐Ÿ˜›

 11.   
  Headdy NL's avatar

  Op dit soort momenten wens ik altijd een beter pc’tje te hebben…

 12.   
  ms13694's avatar

  Headdy NL schreef, "Op dit soort momenten wens ik altijd een beter pc’tje te hebben…"

  geloof me ik heb precies hetzelfde! ๐Ÿ™„

 13.   
  svenrauws's avatar

  dude ik heb geen zin om het te gaan lezen, en het is een belangstelling dus houd je bek, je bent waarschijnljk een jongen van 15 jaar oud die dik is en geen vrienden heeft en zich stoer gedraagd op het internet nerd )GN(-Erik

 14.   
  Ika Q's avatar

  svenrauws schreef, "dude ik heb geen zin om het te gaan lezen, en het is een belangstelling dus houd je bek, je bent waarschijnljk een jongen van 15 jaar oud die dik is en geen vrienden heeft en zich stoer gedraagd op het internet nerd )GN(-Erik "

  Die reacties moet je nou eenmaal verwachten als je een vraag stelt en het alsnog duidelijk in de tekst staat. Probeer de volgende keer de tijd te nemen om wel te “lezen” (als je het kan). En niet op die reacties reageren (of te serieus nemen) want Erik heeft waarschijnlijk een kort lontje. ๐Ÿ˜†

 15.   
  calkie's avatar

  )GN(-Erik schreef, "

  ”svenrauws” schreef, "kan je online? anders ga ik hem wel kopen!!!!"

  Zulk soort vragen stel je maar ergens anders ๐Ÿ‘ฟ Als je het verhaal nou eens leest kom je er achter dat het een MMORPG is en dat betekent: MASSIVE MULTIPLAYER ONLINE ROLEPPLAYING GAME!!! Dus JA hij kan online ๐Ÿ˜› "

  hahaha ik snap zelf die afkortingen ook niet dus weer wat geleerd ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜†

 16.   
  Vinstaro's avatar

  Eindelijk een spel zoals als GTA dat je niet zo snel uitspeelt! ๐Ÿ˜€

 17.   
  Jarek's avatar

  ik zou hem graag willen hebben.

  maar het punt is toch het betalen per maand

 18.   
  Bazzl's avatar

  svenrauws schreef, "dude ik heb geen zin om het te gaan lezen, en het is een belangstelling dus houd je bek, je bent waarschijnljk een jongen van 15 jaar oud die dik is en geen vrienden heeft en zich stoer gedraagd op het internet nerd )GN(-Erik "

  ik weet niet wie nu hier de jongen van 15 is die zich stoer gedraagd

 19.   
  nnvb's avatar

  lijkt me een tof spel om je uren lang mee doorte brengen maar spijtig dat je maandelijks moet betalen