Gamersnet.nl

Twee nieuwe trailers betreffende Viva Piñata: Trouble in Paradise

Ze zijn er inmiddels op de Xbox 360, PC, DS en zelfs je televisie: Piñata’s! Je weet wel, de snoezelige papier-maché beesten die oorspronkelijk te vinden waren op Mexicaanse kinderfeestjes. Aangezien het succes rond de allereerste Viva Piñata-game al fors van omvang was, werkt ontwikkelaar Rare aan een nieuw deel: Viva Piñata: Trouble in Paradise. Vandaag kwamen twee interessante trailers lang, waarvan één een interview is over de vernieuwingen.

De nieuwe Viva Piñata zal hetzelfde liedje zingen als zijn voorganger, de originele Viva Piñata. Ditmaal is het liedje nét wat beter: in de nieuwe tuintjesgame mogen we ruim 100 verschillende Piñata’s beheren, kunnen we onze tuintjes nóg voller zetten met nóg meer accesoires en krijgen we ook nog eens de beschikking over zand en sneeuw. Voor liefhebbers is er nog steeds de mogelijkheid om je Piñata’s af te rossen of om ze te fokken voor al dat chocoladegeld,

Viva Piñata: Trouble in Paradise verschijnt exclusief voor de Xbox 360. De huidige releasedatum staat nog gepland voor september.