Itagaki: Geen nieuwe Ninja Gaiden meer

In februari kregen we na lange tijd weer stevige actie te zien van Ninja Gaiden II en eerder dit jaar werd al onthuld dat we deze maand nog een demo kunnen verwachten.

Fans van de serie kunnen maar beter volop gaan genieten straks van Ninja Gaiden II, want Tomonobu Itagaki van Team Ninja heeft laten weten dat deze game de laatste uit de serie zal zijn. Volgens Itagaki heeft de serie zijn piek behaald met Ninja Gaiden II en is het tijd voor hem om door te gaan met iets volledig nieuws. Hij verklaarde:

  “Personally I think we were able to create the definitive 3D game in this series so I’m not planning on making any other games in the series. So I hope fans treat this as a swan song for the franchise.”


In Ninja Gaiden II kruip je weer in de huid van Ryu Hayabusa om zijn clan te wreken en de vernietiging van het menselijk ras te voorkomen. Gewapend met een uitgebreid assortiment van ninja wapens, en natuurlijk zijn eigen, dodelijke skills, moet Ryu zich door een uiterst gevaarlijke wereld zien te vechten. Voorzien van de nieuwe engine, een nieuw auto-health regeneration systeem en vooral ook veel nieuwe levels, avonturen, vijanden en extreme gevechten, moet Ninja Gaiden II een ware revolutie worden binnen deze populaire franchise.

Wil je meer weten over Ninja Gaiden II? Check dan ook eens onze Fast Forward!

Ninja Gaiden II zal op 6 juni verschijnen voor de Xbox 360.

 1.   
  NightHawk's avatar

  swel spijtig, kheb altijd van de ninja gaiden-games genoten… ach ja er rest ons nog steeds god of war en devil may cry als zalige hack&slasher ๐Ÿ˜‰

 2.   
  para's avatar

  jammer vond best goed serie ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ฅ

 3.   
  Niekolaas's avatar

  para schreef, "jammer vond best goed serie ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ฅ "

  Inderdaad jammer! maar het heeft ook echt zijn piek gehaalt!

 4.   
  Bumshakalakabum's avatar

  Symptom schreef, "

  ”para” schreef, "jammer vond best goed serie ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ฅ "

  Inderdaad jammer! maar het heeft ook echt zijn piek gehaalt! "

  Beter als het blijven uitmelken van de franchise ๐Ÿ˜‰

 5.   
  xizaaR's avatar

  Bumshakalakabum schreef, "

  ”Symptom” schreef, "[quote=”para”]jammer vond best goed serie ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ฅ "

  Inderdaad jammer! maar het heeft ook echt zijn piek gehaalt! "

  Beter als het blijven uitmelken van de franchise ๐Ÿ˜‰ [/quote]

  Idd.

 6.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Jammer ๐Ÿ˜ฎ Maar ook een opluchting geen frusterende nachte en vliegende Controllers meer ๐Ÿ˜†

 7.   
  martijn901's avatar

  ze hadden beter door kunneen gaan tot ze er geen winst meer aan maakten want aan 2 maken ze denk ik wel weer veel winst

 8.   
  arie de beuker's avatar

  Gamer4Ever-NL schreef, "Jammer ๐Ÿ˜ฎ Maar ook een opluchting geen frusterende nachte en vliegende Controllers meer ๐Ÿ˜† "

  Een vriend van mij heeft zijn controller vernield door deze game ๐Ÿ˜‰

 9.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  arie de beuker schreef, "

  ”Gamer4Ever-NL” schreef, "Jammer ๐Ÿ˜ฎ Maar ook een opluchting geen frusterende nachte en vliegende Controllers meer ๐Ÿ˜† "

  Een vriend van mij heeft zijn controller vernield door deze game ๐Ÿ˜‰

  "

  LOL meen ja dat nou???! ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜€ Geen wonder Ninja gaiden is gewoon de Moelijkste game ooit gemaakt ik kom maar steeds niet verder ben in Sigma nog steeds in dat luchtship ๐Ÿ˜ณ

 10.   
  Darkknight's avatar

  hoeft van mij ook niet meer te veel is ook niet leuk verzin dan maar wat nieuws en ik vond het een beetje erg hack and slasssssssshh kan ook aan mij liggen maar dat bloed was altijd wel humor

 11.   
  Darkknight's avatar

  Gamer4Ever-NL schreef, "

  ”arie de beuker” schreef, "[quote=”Gamer4Ever-NL”]Jammer ๐Ÿ˜ฎ Maar ook een opluchting geen frusterende nachte en vliegende Controllers meer ๐Ÿ˜† "

  Een vriend van mij heeft zijn controller vernield door deze game ๐Ÿ˜‰

  "

  LOL meen ja dat nou???! ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜€ Geen wonder Ninja gaiden is gewoon de Moelijkste game ooit gemaakt ik kom maar steeds niet verder ben in Sigma nog steeds in dat luchtship ๐Ÿ˜ณ [/quote]

  en mgs op hard spelen is ook geen pretje lol

 12.   
  Ika Q's avatar

  LoL Ninja Gaiden is pas echt een uitdaging als je em op hard speelt. Het ligt nooit aan de game zelf, er is altijd een manier om een vijand neer te halen. Als je er een controller voor weg moet pleuren is het zo dat je gewoon n00b bent ๐Ÿ˜† ( ik heb ninja gaiden al meer dan 5 keer uitgespeelt lol)

 13.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ika Q schreef, "LoL Ninja Gaiden is pas echt een uitdaging als je em op hard speelt. Het ligt nooit aan de game zelf, er is altijd een manier om een vijand neer te halen. Als je er een controller voor weg moet pleuren is het zo dat je gewoon n00b bent ๐Ÿ˜† ( ik heb ninja gaiden al meer dan 5 keer uitgespeelt lol)"

  Maar ben jij een Die hard gamer/Hardcore? Ik hou ook van uitdagingen anders is er niks aan en er mag best wat pit in ziten maar het moet niet zo moelijk worden dat het op een omogelijke manier toch te winnen valt een game moet leuk blijven en niet zo hardcore moelijk dat je er eigen aan frustreerd en in sommige gevallen dat je een controller of zelfs het hele systeem door de ruit ziet vliegen ๐Ÿ˜† Daarom ben ik tegen die moelijkheids graad in Ninja Gaiden series ๐Ÿ™‚