Achievements Alone in the Dark bekend

De achievements voor de Xbox 360 versie van Alone in the Dark zijn bekend gemaakt. De achievements vind je hier.

In Alone in the Dark: Near Death Investigation speel je Edward Carnby, de held van het eerste deel uit 1992. Het nieuwe deel speelt zich af in Central Park. Dat is niet zomaar een park, nee, een park dat gerust een stad genoemd mag worden, compleet met dierentuinen, theaters, restaurants, noem maar op. Edward Carnby belandt op de een of andere manier in Central Park, waar hij onvoorzien deel neemt aan een groot onderzoek naar paranormale activiteiten.

In de game zal de nadruk niet meer liggen op het avontuurelement, maar meer op de actie, zoals ook bij Resident Evil 4 is gebeurd. Je zal in de game dus meer moeten schieten en er zullen meer vijanden zijn die op je afstormen om je te doden. Natuurlijk is het avontuurelement niet helemaal weg, je zult nog steeds veel moeten onderzoeken, nu alleen veel grootschaliger, omdat de omgeving enorm is uitgebreid met de capaciteit van de huidige next-generation consoles.

Lees ook onze uitgebreide preview.

Alone in the Dark: Near Death Investigation zal op 20 juni verschijnen voor de PC, PlayStation 2, Xbox 360 en Nintendo Wii. Een PS3-versie zal in de herfst volgen.

 1.   
  ckerigon's avatar

  kan iemand me uitleggen wat achievements zijn?

 2.   
  Ika Q's avatar

  ”kitt.h.3″ schreef, "kan iemand me uitleggen wat achievements zijn?"

  Achievements zijn titels die je kunt halen als je iets in het spel haalt. Daarbij krijg je punten voor je profiel. Die punten doen verders ook echt niks.

 3.   
  Soviet OsakaHugger's avatar

  Gezelligheid 😛 😆

 4.   
  LXZ-76's avatar

  Waarom staat dit onder multi? dit is toch xbox360 only news?

 5.   
  Soviet OsakaHugger's avatar

  ”LXZ-76″ schreef, "Waarom staat dit onder multi? dit is toch xbox360 only news?"

  dit is Pc, Ps2 Xbox360 Ps3 en Wii nieuws 🙂