Metal Gear Solid 4 Limited Edition ook voor Europa

Ook Europese Metal Gear fans krijgen de mogelijkheid om de Limited Edition van Metal Gear Solid 4 aan te schaffen, als hij op 12 juni verschijnt. Dat heeft Konami vandaag bevestigd. In de Limited Edition zit sowieso een Blu-Ray met een zevendelige documentaire over de legendarische Metal Gear reeks, een Solid Snake actiefiguur en de soundtrack op CD. Amerikanen hebben exclusief artwork beloofd gekregen, maar het is onbekend of dat deel van de Limited Edition ook naar Europa zal komen.

Metal Gear Solid maakt met dit vierde deel de overstap naar de volgende generatie consoles en ook naar de toekomst. Dit vierde deel zal zich niet in de jaren ’60, maar na de gebeurtenissen van het tweede deel, Sons of Liberty, afspelen. Solid Snake is inmiddels ook weer een dagje ouder geworden en compleet met grijze haren, snor en bionisch oog zal hij in deze futuristische oorlog moeten vechten. Waar de eerste twee delen zich vooral in gebouwencomplexen afspeelden en het derde deel zich situeerde in de jungle, vindt Guns of the Patriots merendeels plaats in een verwoeste stad. Muren zijn kapotgeslagen door de artillerie, gebouwen liggen half afgebrokkeld op straat en overal lopen soldaten en mechs rond. Verder is het geen Snake in z’n eentje tegen de rest meer, maar zit hij gevangen in een oorlog tussen twee fronten. Hij heeft meer vrijheid in deze grote, verwoeste stad en kan dus ook meer van de omgeving gebruikmaken.

Verken het slagveld met onze Fast Forward!

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots verschijnt op 12 juni, exclusief voor de Playstation 3.

  1.   
    Pimkingetje's avatar

    Alleen PS3? Wist ik niet! ๐Ÿ˜•

  2.   
    The Beaver's avatar

    Het is al jaren een Sony Titel, Alleen met metal gear solid 2 kwam het uit op Pc en Xbox,
    omdat dit ja de laatste deel is, Zou ik denken dat ie wel Uitkomt voor de xbox 360 een jaar later want er is nog niet vertelt dat ie nergens anders op komt?,:P toch?

  3.   
    Verwijderen's avatar

    nice, denk niet dat ik er 1 ga kopen, want het zal vast duurr zijn ๐Ÿ˜›

    ik vind trouwens ook dat bijna iedere PS3รฉr die game moet gaan kopen ๐Ÿ˜› want, dan heb je een mooie excusieve voor de PS3, koop hem dan ook!!! ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™„ ๐Ÿ™„

  4.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Dez moet ik ook echt hebben zal ook wel weer 100 Euro kosten net als de GTA Limeted Edition dat gaat krap worden dan deze maand ๐Ÿ˜ณ

  5.   
    ricklolps3's avatar

    yes ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

  6.   
    RinusReetRidder's avatar

    Dit wordt een toppertje! ๐Ÿ˜€

  7.   
    Tadao's avatar

    ik vertrouw artiekelen over limited edition niet meer…
    vorige keer paar dagen gezocht,nix gevonde…:S

  8.   
    Soviet OsakaHugger's avatar

    Awwwwwwww ๐Ÿ™ geen PC ๐Ÿ™ ๐Ÿ™