BF: Bad Company komt met nieuwe manier wapens unlocken

Wapens unlocken in Battlefield spellen was voor sommigen een van de hoogste prioriteiten. Het hield je bezig, en raad eens, achteraf werd je er nog beter op ook. Electronic Arts probeert het wapen unlocken ditmaal op een andere manier te brengen, gamers moeten nu echt iets doen voor een felbegeerde sniper of een betere shotgun. Neem maar eens een kijkje hier.

Op de site staat de manier waarop een speciale sniper vrijgespeeld kan worden, namelijk, door de game te pre-orderen. Via de mail krijg je dan een code die in de game ingevoerd kan worden, waarna de sniper direct de jouwe is. Dit is echter nog maar een van de vele unlockables op dit soort manieren, er zijn er namelijk vijf. Voor elk wapen zul je weer een andere prestatie moeten doen. De demo spelen, je opgeven voor de nieuwsbrief of het bekijken van player stats, het levert je allemaal iets op.

De site wordt beetje bij beetje bijgewerkt, met telkens meer informatie over zowel de prestaties als de vrijspeelbare wapens. Is dit een extra reden om het spel te pre-orderen of om een van de andere prestaties te voltooien, of zal dit de gamers koud laten?

Battlefield: Bad Company, de nieuwste telg van Digital Illusion, zal vooral, in tegenstelling wat we inmiddels gewend zijn van de franchise, de nadruk gaan leggen op de singleplayer actie. De game zal gebaseerd zijn op de film Three Kings uit 1999, waarin een squad goed getrainde soldaten achter de vijandelijke linies goud en ander waardevol spul probeert te gappen. Electronic Arts belooft een meeslepende, filmische singleplayer met donkere humor en een omgeving wat tot de grond toe afgebroken kan worden. Volgens DICE is 90 procent van de omgeving โ€˜sloopbaarโ€™. De multiplayer zal volgens Electronic Arts niet volledig vergeten worden.

Battlefield: Bad Company verschijnt op 27 juni voor de PS3 en Xbox 360

  1.   
    Gerjann's avatar

    vind ik helemaal niks! Je wilt toch eigenlijk een cadeautje voor je prestaties! Dan weet je dat je het voor iets doet en merk je dat je beter wordt!
    Dit vind ik egt helemaal niks! ๐Ÿ‘ฟ

  2.   
    Tom's avatar

    ”GerJan 16″ schreef, "vind ik helemaal niks! Je wilt toch eigenlijk een cadeautje voor je prestaties! Dan weet je dat je het voor iets doet en merk je dat je beter wordt!
    Dit vind ik egt helemaal niks! ๐Ÿ‘ฟ "

    Er zijn natuurlijk ook nog andere wapens te unlocken op de normale manier. Deze vijf wapens zullen vast niet de enige unlockables in de game zijn hoor. ๐Ÿ˜‰

  3.   
    Wouter's avatar

    Hmm, dit bevalt me niet echt. Echt een rare manier… Als je dan met een nieuwe manier komt, kom dan met een betere oplossing.

  4.   
    Soviet OsakaHugger's avatar

    Ze zijn slim hoor ! Nieuwsbrief ๐Ÿ˜› Kwed dat de helft van de gasten die dat deden. Meteen het weer ongedaan maken maar de code houden ๐Ÿ™

  5.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    ”GerJan 16″ schreef, "vind ik helemaal niks! Je wilt toch eigenlijk een cadeautje voor je prestaties! Dan weet je dat je het voor iets doet en merk je dat je beter wordt!
    Dit vind ik egt helemaal niks! ๐Ÿ‘ฟ "

    Ik heb nog niet eens de tijd genomen om het te lezen. Maar het zal wel niet goed uitkomen wat ik van you hoor ๐Ÿ˜›

  6.   
    Ika Q's avatar

    Ik vind dit nieuws normaal hoor. Het is meestal zo dat je iets pre-orderd iets extra’s krijgt in-game. Bij mmo’s is dat vaak.

  7.   
    Xynetor's avatar

    Ik vind dat een beetje naait voor de mensen zonder CreditCard

  8.   
    David493's avatar

    k had liever een announcement voor de pc versie gezien ๐Ÿ˜‰

  9.   
    martyntjee's avatar

    hoppa al 1 wapen binnen ๐Ÿ˜†
    achja kijke wat we nog meer voor unlocks krijge ๐Ÿ˜ฎ

  10.   
    Tadao's avatar

    dit is belachelijk,stelletje geldwolven!!!
    het word erger en erger.
    zo hebje toch geen reden meer om een hoger rank ofzo te krijgen?!?!

  11.   
    NLkevvNL's avatar

    bullshit

  12.   
    ms13694's avatar

    NLkevvNL schreef, "bullshit"

    dat wou ik nog net nie seggn maar als ik hun was zou ik het bij de oude manier laten, dat is voor de gamers denk ik iets handiger ๐Ÿ˜ณ

  13.   
    Capp's avatar

    Nu nog voor de p.c.! 8)