Vampire Rain: Altered Species onthuld voor de PlayStation 3

Vorig jaar verscheen Vampire Rain voor de Xbox 360 en die game was op z’n zachtst gezegd erg slecht. Toch heeft ontwikkelaar Artoon zich niet uit het veld laten slaan, want ze hebben alle kritieken ter harte genomen en zijn aan het werk gegaan met een sterk verbeterde versie voor de PlayStation 3.

Die versie is Vampire Rain: Altered Species geworden en deze nieuwe uitvoering kent diverse nieuwe eigenschappen. Zo heeft men de animaties en character-interactie verbeterd en tevens kan je rekenen op meer dan 50 uur speeltijd en extra bonus levels.


Vampire Rain: Altered Species is een intense game die zich afspeelt in een stad aan de Amerikaanse westkust. De mensheid is al tijden in gevecht met de gruwelijke Nightwalkers, een ras van krachtige vampieren die zich tegoed doen aan menselijk bloed. Verschillende personen zijn al verdwenen; de gelukkigen werden dood terug gevonden, de ongelukkigen werden herboren als Nightwalkers. Als speler stap je in de schoenen van John Lloyd, lid van een speciale eenheid van de regering, die de strijd aan moet gaan met de Nightwalkers. Lloyd is de ideale persoon voor deze klus, aangezien hij als enige ooit een aanval van Nightwalkers heeft overleefd.

Naast een bloedstollende singleplayer campaign is Vampire Rain: Altered Species ook voorzien van een robuuste multiplayer met diverse spelmodi.

Vampire Rain: Altered Species is verschenen voor de Xbox 360. Een PlayStation 3-versie wordt later dit jaar verwacht.

Meer Vampire Rain

  1.   
    Soviet OsakaHugger's avatar

    Klinkt als Hellgate: London 😮

  2.   
    Bumshakalakabum's avatar

    Zo klinkt het.. maar is het ook zo? Nee! Grootste bagger ooit.. Iedere Xbox 360 gebruiker die de demo heeft geprobeerd zal het hiermee wel mee eens zijn 😉

  3.   
    NLkevvNL's avatar

    hmm ben al genoeg vamipier bij oblivion duss neej geen zin in hou er nie zow van:P

  4.   
    FlameZ's avatar

    Vind het wel een meesterlijke game :).