Tainted Blood expansion voor Two Worlds gratis te downloaden

Zoals eerder al werd aangekondigd is de Tainted Blood expansion voor de PC-versie van role-playing game Two Worlds uitgebracht. In tegenstelling tot de Xbox 360 versie is de content voor de PC direct gratis te downloaden.

De Tainted Blood expansion voegt maarliefst 30 nieuwe quests toe aan de verhaallijn, een nieuw Business and Trading Center, het handelsdistrict Tharnburg en diverse nieuwe arena’s. Je vindt de expansion op de officiële website.

Het verhaal van Two Worlds begint lang, lang geleden waar de kwade Orc en tevens oorlogsgod Azriaal de kop is afgesneden tijdens een brute strijd in de zuidelijke wildernis. De overheersende Orcs in dat gebied moesten zich hierdoor terugtrekken, aangezien ze geen grote leider meer hadden. Enkele duizenden jaren later is de locatie van Azriaals tombe vooralsnog onbekend, maar daar komt verandering in als de behaarde dwergen op een tempel stuiten. De Orcs razen na deze ontdekking naar de tempel om hun heilskrijger het leven in te blazen om zo opnieuw chaos en verderf te zaaien.

Tegelijkertijd heb je ook nog een lieftallige zus die ooit geplunderd is tijdens een rooftocht in je eigen dorp.Natuurlijk is dit een uitermate goede reden om jou op pad te sturen om tussen al het kwaad door je zus te vinden, hoe vaak we het ook gezien hebben. Echter staan er meerdere keuzes op te wachten en heeft de verhaallijn verschillende wegen. Als speler bepaal je welke route je wilt volgen en kun je met de standaard RPG-ingredinten je keuzes groots uitpakken.

De demo vind je hier.

Two Worlds is verschenen voor de PC en Xbox 360.

  1.   
    xizaaR's avatar

    Handig free!!!

  2.   
    ckerigon's avatar

    ALLES WAT FREE IS MOET IK HEBBEN 😀

  3.   
    D@xter's avatar

    Alleen jammer dat de Xbox 360 gebruikers moeten betalen… niet eerlijk

  4.   
    )GN(-Erik's avatar

    Echt vet dat heel veel content voor de pc gewoon gratis is:

    Trackmania Nations Forever
    Battlefield Heroes
    en nu dit weer 😆

    Ga zo door zou ik zeggen ik heb toch geen console dus van mij mag alles wel gratis blijven 😉