Complete prijzenplan van Age of Conan gepresenteerd

Eerder wisten we jullie al te vertellen over de prijs van Age of Conan: € 12,99 per maand exclusief BTW, maar dit blijkt niet de enige optie te zijn. Er zijn kortingen voor vooruitbetalers: voor 3 maanden betaal je € 11,99 per maand (€ 41,37 incl BTW totaal) en voor 6 maanden € 10,99 per maand (€ 75,83 incl BTW totaal). De prijzen in de VS bedragen respectievelijk 14,99, 13,99 en 12,99 dollar per maand, wat gezien de lage dollarstand wat zuur over komt. Wie niet online wil betalen kan in de winkel terecht voor een 60-dagenkaart van € 29,99

Age of Conan: Hyborian Adventures logo

Age of Conan: Hyborian Adventures is een MMORPG gebaseerd op het boek “The Hour of the Dragon”. In een wereld met wrede goden, mythische wezens, verloren beschavingen en een worstelend menselijk ras, heeft de machtige Conan zich opgewerkt tot koning van Aquilonia. Maar zijn heerschappij staat op instorten door de bedreiging van oude, kwade machten. In deze fantasy-wereld maak je kennis met zwarte magie en brute gevechten. In dit duistere universum mag jij een boodschapper van de dood worden. Geen vrolijke omgevingen, geen speelse zoektochten, maar een afbrokkelend rijk waarin een hevige strijd uitgevochten wordt.

Age of Conan: Hyborian Adventures zal op 20 mei verschijnen voor de PC. De Xbox 360-versie volgt in de loop van 2009.

Lees meer over deze game in onze PvP-preview en algemene preview.

 1.   
  Kaassouffl3's avatar

  Vind ik toch aardig prijzig.

 2.   
  Mmore's avatar

  Ik niet. Waarom betalen wij in Euro’s even veel als de Amerikanen in Dollars? Lekker scheef weer. Gewoon via Amerika bestellen die handel! Kan toch online? Moet niet al te ingewikkeld zijn!

  Overigens vraag ik me af of er nou echt een markt is voor nog een game in deze genre? Ik denk het zelf namelijk niet.

 3.   
  -050- Critical's avatar

  Mmore schreef, "Ik niet. Waarom betalen wij in Euro’s even veel als de Amerikanen in Dollars? Lekker scheef weer. Gewoon via Amerika bestellen die handel! Kan toch online? Moet niet al te ingewikkeld zijn!

  Overigens vraag ik me af of er nou echt een markt is voor nog een game in deze genre? Ik denk het zelf namelijk niet."

  van die lord of the rings betaalde rpg hoor ik ook niet zoveel meer 🙂

 4.   
  GraveDevil's avatar

  Dat telt niet, die is gebaseerd op een film en boeken.. (age of conan ook :P)