[Update] Fansite Diablo3.com overgenomen door Blizzard


Het hele internet was de afgelopen tijd in rep en roer. Op twee verschillende hoogstaande Diablo-fansites verscheen een aantal dagen geleden een countdown die aftelde naar 1 mei, vandaag dus. Reden genoeg om aan te nemen dat er op deze dag een grote aankondiging betreffende Diablo zou komen. Er werd door de fans dan ook druk gespeculeerd of Blizzard nu eindelijk aan Diablo 3 is begonnen en dat na lang wachten toch echt die meest gehoopte aankondiging zou volgen, maar dit bleek al snel ongegrond.

Vandaag is bekend gemaakt dat de fansite Diablo3.com door ontwikkelaar Blizzard is opgekocht. Althans, de bewuste URL van de fansite heeft men overgenomen. De fansite is inmiddels verhuisd naar diablofans.com, waar men verder bericht over de huidige situatie.

Natuurlijk heeft het er alle schijn van dat Blizzard binnenkort een nieuwe Diablo-game zal aankondigen, al blijft men op de fansite terughoudend. Blizzard wilde daarnaast niet op het gerucht reageren.

Update:
Op het forum van Diablofans valt te lezen dat ze Diablo3.com geheel gratis hebben overgedragen aan Blizzard. In ruil hiervoor krijgen ze ondersteuning van Blizzard en diverse interviews met de ontwikkelaar.

 1.   
  Jezzol's avatar

  Ja, er komt dus een Diablo3. ๐Ÿ˜›

 2.   
  Niekolaas's avatar

  Jezzol schreef, "Ja, er komt dus een Diablo3. :P"

  hahaha ๐Ÿ˜› denk het ook!!

 3.   
  GraveDevil's avatar

  Weet et wel zeker, anders koopt blizzard die domein naam niet op.. Dan hebben ze er ook niks aan.. En blizzard moet min of meer die domeinnaam hebben, dus als die fansite slim was geweest hadden ze meer gevraagd dan dat blizzard wilde..

 4.   
  -050- Critical's avatar

  GraveDevil schreef, "Weet et wel zeker, anders koopt blizzard die domein naam niet op.. Dan hebben ze er ook niks aan.. En blizzard moet min of meer die domeinnaam hebben, dus als die fansite slim was geweest hadden ze meer gevraagd dan dat blizzard wilde.. "

  ben je dan wel een fan? als je blizzard gaat uitbuiten? ๐Ÿ™„

 5.   
  cpt of war's avatar

  dat heeft nix met fan zijn te maken om het overkopen gaat het aleen om het geld en niet om wel of geen fan zijn ๐Ÿ˜‰

 6.   
  Tha Destiny's avatar

  GraveDevil schreef, "Weet et wel zeker, anders koopt blizzard die domein naam niet op.. Dan hebben ze er ook niks aan.. En blizzard moet min of meer die domeinnaam hebben, dus als die fansite slim was geweest hadden ze meer gevraagd dan dat blizzard wilde.. "

  En weet jij om welk bedrag het gaat?

 7.   
  Uchiha linkz's avatar

  lol en als je een echte fan was dan gaf je hem gratis zelfs lol ๐Ÿ˜€

 8.   
  Neolite's avatar

  Blizzard kwam met de website www.starcraft2.com en niet veel later werd inderdaad starcraft 2 aangekondigd.
  Nu kopen ze dus de website www.diablo3.com en ik denk dan ook dat er een behoorlijke kans is dat ze diablo 3 binnenkort gaan aankondigen. ๐Ÿ˜‰

 9.   
  ChielB's avatar

  linkz schreef, "lol en als je een echte fan was dan gaf je hem gratis zelfs lol ๐Ÿ˜€ "

  Zie update. ๐Ÿ˜‰

 10.   
  GraveDevil's avatar

  Tha Destiny schreef, "

  ”GraveDevil” schreef, "Weet et wel zeker, anders koopt blizzard die domein naam niet op.. Dan hebben ze er ook niks aan.. En blizzard moet min of meer die domeinnaam hebben, dus als die fansite slim was geweest hadden ze meer gevraagd dan dat blizzard wilde.. "

  En weet jij om welk bedrag het gaat?"

  edit: ik zei niks ๐Ÿ™„

 11.   
  Uchiha linkz's avatar

  lol ik had gelijk dus ๐Ÿ˜€ ik heb de toekomst voorspelt in een rare zin ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜›

 12.   
  cpt of war's avatar

  kijk das nog een goede deal 8)

 13.   
  Topcat TC's avatar

  Wat hoop ik dat ‘ie er komt! ๐Ÿ˜€

 14.   
  -050- Critical's avatar

  cpt of war schreef, "

  ”)wtw(Critical” schreef, "[quote=”GraveDevil”]Weet et wel zeker, anders koopt blizzard die domein naam niet op.. Dan hebben ze er ook niks aan.. En blizzard moet min of meer die domeinnaam hebben, dus als die fansite slim was geweest hadden ze meer gevraagd dan dat blizzard wilde.. "

  ben je dan wel een fan? als je blizzard gaat uitbuiten? ๐Ÿ™„ "

  dat heeft nix met fan zijn te maken om het overkopen gaat het aleen om het geld en niet om wel of geen fan zijn ๐Ÿ˜‰ [/quote]

  beste jongen je koopt een licentie over van een fansite ๐Ÿ˜† die word beheerd door fans ๐Ÿ™„ als je je ontwikkelaar steunt ga je ze geen onnodig geld afhangig maken XD

 15.   
  GraveDevil's avatar

  Die gasten verdienen per maand miljoenen met WoW, dan kunnen ze best wat missen. En et zou mij niks schelen, als ik die domeinnaam had en een bedrijf als Blizzard wilde het, hak ze wel mooi laten betalen ๐Ÿ˜› en niet zo weinign ook ๐Ÿ˜›