Nieuwe content voor LotR Online: Shadows of Angmar verschijnt binnen een week

Turbine heeft bevestigd dat de Book 13 update voor The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar binnen een week in Europa zal worden vrijgegeven. De update bevat onder andere een nieuw gebied, een nieuwe factie, heel veel nieuwe quests en uiteraard wordt de verhaallijn van de game voortgezet.

Jim Crowley, president en CEO bij ontwikkelaar Turbine, wist tevens te melden dat Book 14 deze zomer gaat verschijnen. Maar dan zijn we er nog niet, want in de herfst komt de eerste uitbreiding uit, genaamd Mines of Moria. Petje af voor Turbine.


Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar is de eerste MMORPG gebasseerd op J.R.R. Tolkien’s boeken van Lord of the Rings. In deze game creëer je een eigen held die zijn roem moet halen uit de strijd om Midden-Aarde. Dit doe je met behulp van de legendarische wapens die je zelf zult moeten vinden en waarmee je de talloze strategische gevechten aan gaat. Ook in deze MMORPG moet je natuurlijk je unieke reputaties opbouwen en hiermee je vijand proberen te overtreffen.

De game speelt zich af in het legendarische rijk Eriandor waar onder andere de Gouw, Rivendel en Breeg liggen. Voor Midden-Aarde vormt er zich een steeds grotere drieging uit het donkere koninkrijk Angmar. Alleen de dappersten en de sterksten kunnen de kwade legers van Sauron tegenhouden. Je zult het onder andere op moeten nemen tegen Spiders, Trolls, Orcs, Barrow Wights en de Nazgûl, maar behalve al dat kwaad kun je ook een vrolijke ontmoeting met Elrond, Tom Bombadil, Bilbo, de Dúnedain of zelfs leden van het reisgenootschap zelf meemaken.

Meer info vind je in onze uitgebreide review.

Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar is inmiddels verschenen voor de PC. De eerste uitbreiding genaamd Mines of Moria komt deze herfst uit.

  1.   
    NightHawk's avatar

    kvind het wel vet dat ze al die extra content gratis aanbieden ipv tegenwoordig ze allemaal geld vragen voor een klein beetje DLC, bravo turbine 🙂

  2.   
    delta62's avatar

    Turbine is inderdaad goed bezig.