Super Smash Bros. Brawl op 27 juni in Europa

Super Smash Bros. Brawl is toch wel één van de klappers van dit jaar voor de Wii. Toch moeten wij in Europa nog altijd pijnlijk toekijken hoe men aan de andere kant van de wereld al aan de slag kan met de game.

Een Europese releasedatum was nog altijd erg onzeker en ook vaak gebaseerd op speculaties, maar Nintendo heeft vandaag zelf de officiële releasedatum bekend gemaakt: 27 juni. Nog twee maandjes geduld dus en dan kunnen we ook hier aan het meppen gaan.

Super Smash Bros. Brawl bouwt verder door op de succesformule van zijn voorganger (Super Smash Bros. Melee) op de Gamecube. Het zal dus weer de bedoeling zijn elkaar zo hard en vaak mogelijk te meppen en elkaar uiteindelijk het level uit te slaan. Opvallend is dat dit niet met de speciale mogelijkheden van de Wiimote en Nunchuck zal gebeuren, maar men heeft ervoor gekozen het bij een klassieke besturing te houden.

Super Smash Bros. Brawl bevat vele levels en tientallen personages, waaronder natuurlijk Mario, Pikachu, Link, Kirby, Samus, Donkey Kong en Bowser. Maar ook nieuwe personages zoals Pit (Kid Icarus), Zero Suit Samus (Metroid: Zero Mission), Metaknight (Kirby), Wario en Solid Snake (Metal Gear Solid) zijn aangekondigd. Daarnaast zal ook Sonic misschien zijn opwachting maken. Super Smash Bros. Brawl wordt naast de ideale partygame ook nog eens een online titel. Het zal een van de eerste games zijn die online gespeeld zal kunnen worden op de Nintendo Wii.

Meer informatie? Lees onze Fast Forward!

Super Smash Bros. Brawl verschijnt op 27 juni voor de Wii.

 1.   
  LHH's avatar

  maar goed dat ik em al geïmporteerd heb 😛 😀

 2.   
  ckerigon's avatar

  LHH schreef, "maar goed dat ik em al geïmporteerd heb 😛 😀 "

  gelukkig heb ik geen zwart wit beeld dan kw8 gwn paar maandjes

 3.   
  GutZilla's avatar

  Ik snap er nix van! In japan enz… is deze game alweer oud niews, WTF.

 4.   
  delta62's avatar

  een vriend van mij heeft hem al!

 5.   
  Lasso's avatar

  ”delta62″ schreef, "een vriend van mij heeft hem al!"

  VEEL mensen hebben hem inderdaad al. Eigen schuld van Nintendo, in mijn ogen.

 6.   
  Tetraa's avatar

  hoe kan dat dan dat veel mensen em al hebben?