Ook een Limited Edition van Alone in the Dark

Net zoals bij zoveel grote games zal er van Alone in the Dark ook een Limited Edition verschijnen. Dit pakket bevat naast natuurlijk de game, een CD met soundtrack, een artbook en een DVD met ‘behind the scenes’ en ‘making of’ beelden. Als klap op de vuurpijl zit er ook nog een figurine van de hoofdrolspeler van Alone in the Dark, Edward Carnby, in.

In Alone in the Dark: Near Death Investigation speel je Edward Carnby, de held van het eerste deel uit 1992. Het nieuwe deel speelt zich af in Central Park. Dat is niet zomaar een park, nee, een park dat gerust een stad genoemd mag worden, compleet met dierentuinen, theaters, restaurants, noem maar op. Edward Carnby belandt op de een of andere manier in Central Park, waar hij onvoorzien deel neemt aan een groot onderzoek naar paranormale activiteiten.

In de game zal de nadruk niet meer liggen op het avontuurelement, maar meer op de actie, zoals ook bij Resident Evil 4 is gebeurd. Je zal in de game dus meer moeten schieten en er zullen meer vijanden zijn die op je afstormen om je te doden. Natuurlijk is het avontuurelement niet helemaal weg, je zult nog steeds veel moeten onderzoeken, nu alleen veel grootschaliger, omdat de omgeving enorm is uitgebreid met de capaciteit van de huidige next-generation consoles.

Lees ook onze uitgebreide preview.

Alone in the Dark: Near Death Investigation zal op 20 juni verschijnen voor de PC, PlayStation 2, Xbox 360 en Nintendo Wii. Een PS3-versie zal in de herfst volgen.

 1.   
  Robbie0345's avatar

  Vette shit!

 2.   
  Xtremie's avatar

  ”Robbie0345″ schreef, "Vette shit!"

 3.   
  Tadao's avatar

  nou maar hopen dattie ook egt komt want bij die devil may cry limited edition kwam er ook nix van:( (tenminste niet in venendaal en rhenen en van wat ik weet ook nie in tiel)
  dus haddik paar dagen verspild met zoeken :S

 4.   
  -050- Critical's avatar

  XtreMie schreef, "

  ”Robbie0345″ schreef, "Vette shit!"

  "