Vijf nieuwe screenshots Alone in the Dark

Alone in the Dark zal op 20 juni op veel platformen verschijnen, behalve op de PlayStation 3, waarop de game later dit jaar verschijnt. Van de Xbox 360-versie hebben weer vijf nieuwe screenshots te pakken gekregen.

In Alone in the Dark: Near Death Investigation speel je Edward Carnby, de held van het eerste deel uit 1992. Het nieuwe deel speelt zich af in Central Park. Dat is niet zomaar een park, nee, een park dat gerust een stad genoemd mag worden, compleet met dierentuinen, theaters, restaurants, noem maar op. Edward Carnby belandt op de een of andere manier in Central Park, waar hij onvoorzien deel neemt aan een groot onderzoek naar paranormale activiteiten.

In de game zal de nadruk niet meer liggen op het avontuurelement, maar meer op de actie, zoals ook bij Resident Evil 4 is gebeurd. Je zal in de game dus meer moeten schieten en er zullen meer vijanden zijn die op je afstormen om je te doden. Natuurlijk is het avontuurelement niet helemaal weg, je zult nog steeds veel moeten onderzoeken, nu alleen veel grootschaliger, omdat de omgeving enorm is uitgebreid met de capaciteit van de huidige next-generation consoles.

Lees ook onze uitgebreide preview.

Alone in the Dark: Near Death Investigation zal op 20 juni verschijnen voor de PC, PlayStation 2, Xbox 360 en Nintendo Wii. Een PS3-versie zal in de herfst volgen.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  ckerigon's avatar

  ik snap het niet heulemaal wie zijn hier je enemies dan? behalve vuur?

 2.   
  Wouter's avatar

  Cool! Je kan mensen met harken slaan!
  Volgens mij is dat nog niet bekend. Ze komen in ieder geval van onder de grond. ūüėČ

 3.   
  SnKa's avatar

  hippe screenshots, met harken meppen lijkt op GTA ūüėÜ

 4.   
  delta62's avatar

  Ziet er prachtig uit!

 5.   
  ms13694's avatar

  Schitterend!!!!!!

 6.   
  -050- Critical's avatar

  ”kitt.h.3″ schreef, "ik snap het niet heulemaal wie zijn hier je enemies dan? behalve vuur?"

  volgens mij waren er ook nauwelijks enemies te zien op de trailers toch?