Epic Games: ‘Wii is een virus’

Volgens Mike Capp, de directeur van Epic Games, is Nintendo’s Wii een virus. Capp, die zelf ook een Wii heeft, zegt niet meer op de Wii te hebben gegamed sinds Thanksgiving. Dit komt doordat de Wii volgens hem vooral bedoeld is om te spelen met groepen mensen en minder voor individuele gamers zoals hijzelf. Veel mensen kopen volgens hem de Wii omdat ze de Wii van een vriend cool vinden, maar na twee maanden laten ze de Wii alweer links liggen.

Capp heeft dan ook aangegeven dat het zeer onwaarschijnlijk is dat Epic Games, bekend van games zoals Unreal Tournament en Gears of War, een game voor de Wii gaat maken.

 1.   
  ckerigon's avatar

  ach man fakin zeikerds ik heb de wii al een jaar en heb er nog plezier aan man en speel het altijd in me 1tje! ๐Ÿ˜ก

 2.   
  delta62's avatar

  lol ๐Ÿ˜›

 3.   
  Nielskuhhveki's avatar

  Hij heeft wel een beetje gelijk, kennisen van ons hadden een wii en na een avond je spelen moesten mijn broertje en zusje er ook persee een hebben nu hebben we er sinds gister een en ik heb ze niet meer zien spelen dan op de dag dat ze uhm kregen ๐Ÿ˜†

 4.   
  Codename_black's avatar

  ”kitt.h.3″ schreef, "ach man fakin zeikerds ik heb de wii al een jaar en heb er nog plezier aan man en speel het altijd in me 1tje! ๐Ÿ˜ก "

  friend less?

  Anyways boeiend als ik ze wil spelen doe ik het toch op de Pc.

 5.   
  Verbeemen's avatar

  wan sukkel

  oh ik hou niet van de wii dus epic games zal er ook geen maken ๐Ÿ‘ฟ

  je speelt toch wanneer je goesting hebt, soms zit er bij mij een maand tusse, voralleer ik nog eens speel ma dan speel ik 3 maanden elke dag

 6.   
  )GN(-Erik's avatar

  Ja en waarneer komen GoW2 en Unreal 3 dan?? ๐Ÿ˜€

 7.   
  GameAC's avatar

  It the truth, ik ken hรฉรฉl veel mensen die hun wii al redelijk snel verkocht hebben

 8.   
  Thegamer909's avatar

  Codename_black schreef, "

  ”kitt.h.3″ schreef, "ach man fakin zeikerds ik heb de wii al een jaar en heb er nog plezier aan man en speel het altijd in me 1tje! ๐Ÿ˜ก "

  friend less?

  Anyways boeiend als ik ze wil spelen doe ik het toch op de Pc."

  Gemeen dat is echt lullig om te zeggen! ๐Ÿ˜›
  maar ik denk wel dat veel wii spelletjes snel saai worden drm gewoon op de xbox 360 shooters online spelen ๐Ÿ˜‰

 9.   
  NightHawk's avatar

  GameAC schreef, "It the truth, ik ken hรฉรฉl veel mensen die hun wii al redelijk snel verkocht hebben"

  haha, ik ook, al zo’n stuk of 6 man, van de 8 die ik ken die een wii hebben ๐Ÿ˜›

 10.   
  Alias's avatar

  Het lijkt mij eerder een kwestie van: Wat is jou smaak? Om nou de wii gelijk een virus te noemen omdat het jou smaak van gamen niet is is ook weer niet nodig. Mensen hebben deze console gekozen omdat het hun voorkeur was en laat de keuze van deze mensen in hun waarde. En ga niet als een fanboy zitten zeuren dat jou console beter is. ๐Ÿ˜‰

 11.   
  JonsoN's avatar

  ..-[Alias]-.. schreef, "Het lijkt mij eerder een kwestie van: Wat is jou smaak? Om nou de wii gelijk een virus te noemen omdat het jou smaak van gamen niet is is ook weer niet nodig. Mensen hebben deze console gekozen omdat het hun voorkeur was en laat de keuze van deze mensen in hun waarde. En ga niet als een fanboy zitten zeuren dat jou console beter is. ๐Ÿ˜‰ "

  Voilรก

 12.   
  Niekolaas's avatar

  JonsoN schreef, "

  ”..-[Alias schreef, "-..”]Het lijkt mij eerder een kwestie van: Wat is jou smaak? Om nou de wii gelijk een virus te noemen omdat het jou smaak van gamen niet is is ook weer niet nodig. Mensen hebben deze console gekozen omdat het hun voorkeur was en laat de keuze van deze mensen in hun waarde. En ga niet als een fanboy zitten zeuren dat jou console beter is. ๐Ÿ˜‰ "

  Voilรก"

  Heeel mooi gezegt Ben het er erg mee eens!!!

 13.   
  Xtremie's avatar

  Symptom schreef, "

  ”JonsoN” schreef, "[quote=”..-[Alias]-..”]Het lijkt mij eerder een kwestie van: Wat is jou smaak? Om nou de wii gelijk een virus te noemen omdat het jou smaak van gamen niet is is ook weer niet nodig. Mensen hebben deze console gekozen omdat het hun voorkeur was en laat de keuze van deze mensen in hun waarde. En ga niet als een fanboy zitten zeuren dat jou console beter is. ๐Ÿ˜‰ "

  Voilรก"

  Heeel mooi gezegt Ben het er erg mee eens!!! [/quote]

  Jup, goed gezegd! 8)

 14.   
  Fawaka-W's avatar

  Na nintendo. Koop ze op uit wraak zou ik zegge… ze zwemmen toch in het geld. maar ze geven het maar niet uit -_-

 15.   
  ckerigon's avatar

  Codename_black schreef, "

  ”kitt.h.3″ schreef, "ach man fakin zeikerds ik heb de wii al een jaar en heb er nog plezier aan man en speel het altijd in me 1tje! ๐Ÿ˜ก "

  friend less?

  Anyways boeiend als ik ze wil spelen doe ik het toch op de Pc."

  nee dat bedoel ik niet maar kspeel dus altijd op de wii in me 1tje kheb liever niet dat andere mensen eraan zitten omdat ik erg voorzichtig met me wii ben :O)

 16.   
  SjaakSnel's avatar

  Hij heeft wel gelijk. Het punt is dat de ontwikkelaars te makkelijk cashen op de wii. Dit zorgt ervoor dat er ook heel weinig (veelal van Nintendo zelf) goede titels op de wii uitkomen. Daarom wordt de wii snel saai.
  Nu is het natuurlijk wel een uitdaging voor epic om een geweldige shooter op de wii te maken die volop van de besturing gebruikmaakt.

 17.   
  N360Gamer's avatar

  Virus is een groot woord, maar het is wel zo dat je de wii erg vaak laat staan. Ik heb de wii al vanaf de console-release en de eerste 2 maanden heb ik me prima vermaakt, maar daarna koos vrijwel altijd voor de 360. Nu raak ik de wii alleen nog aan als er wat vrienden of familie is waar je een half uurtje wat blije mee kan spelen ๐Ÿ˜‰

 18.   
  Jezzol's avatar

  Een Hardcore gamer die niet aan een casual console kan wennen, I’m fine with it, ik heb toch een X360, dus GoW2 komt toch wel voor mij. ๐Ÿ˜†

 19.   
  Jarek's avatar

  hij heeft best wel een beetje gelijk idd.

 20.   
  Robbie0345's avatar

  Ik ben het er eerlijk gezegd mee eens…

 21.   
  LHH's avatar

  snap niet wat hij bedoelt, ik heb de wii al ruim een jaar en ik blijf maar gamen, ook heel veel in mยดn eentje (single-player of online ๐Ÿ˜€ )

 22.   
  baaser88's avatar

  wtf hij moet niet zo janke ik heb de wii al sinds de release en speel nog steeds 3 uur perdag ๐Ÿ˜ก ๐Ÿ˜ก ๐Ÿ˜ก