Zes kleurrijke Wii-screens De Blob

THQ heeft zes kleurrjke screenshots van de game De Blob vrijgegeven. De screens, die afkomstig zijn van de Wii-versie, maken duidelijk dat we het hier over een erg originele en gezellige game hebben. Bekijk ook de Wii-trailer van deze game.

De Blob is een actie- en puzzelgame waarin je de buitenaardse stad Chroma moet verkennen en bevrijden van het kwaad. De monochrome I.N.K.T. Corporation heeft de macht over de stad overgenomen en alle kleur en vrolijkheid uit het dagelijkse leven verbannen. Spelend als de Blob ga je op avontuur om Chroma weer tot leven te wekken door gebouwen, landsgrenzen en inwoners van een vrolijke dosis kleur te voorzien. Dit alles kan als singleplayer gespeeld worden, maar het is ook mogelijk om met vier spelers een split screen multiplayer te spelen.

De Blob verschijnt in het tweede kwartaal van 2008 voor de Wii en DS.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Blackdragon1980's avatar

  Lijkt me best wel een grappige game te worden, maar dan wel voor een zacht prijsje en geen 60 euro.

 2.   
  GraveDevil's avatar

  Een paar studenten aan de utrechtse universiteit hebbe het bedacht, en ook een deel uitgewerkt, dagt ik ๐Ÿ™„ kdagt dat ze vorig jaar zeide bij gamekings of in de pu stond dat ie gratis zou worde ofzo..

 3.   
  Leon 2.0's avatar

  Het ziet er wel grappig uit, maar ik zou er idd geen โ‚ฌ50,- voor betalen

 4.   
  perryv's avatar

  GraveDevil schreef, "Een paar studenten aan de utrechtse universiteit hebbe het bedacht, en ook een deel uitgewerkt, dagt ik ๐Ÿ™„ kdagt dat ze vorig jaar zeide bij gamekings of in de pu stond dat ie gratis zou worde ofzo.. "

  als die gratis word dan wil ik hem wel is testen lijkt me wel lol als ( speciaal voor mensen die chagie zijn?? ๐Ÿ˜› )

 5.   
  matthijs 2088's avatar

  niet echt iets voor mij. ๐Ÿ˜‰

 6.   
  martijn901's avatar

  zien er leuk uit maar wat is precies de bedoeling van het spel? ๐Ÿ™„