Nieuwe gamemode en maps voor Army of Two

De onlangs verschenen co-op shooter Army of Two wordt volgende week verrijkt met een nieuwe gamemode en enkele nieuwe maps. De nieuwe modus heet Security and Strategy Corporation Challenge en zal twee combo’s tegen elkaar laten strijden op een intense hindernisbaan, met het doel om als beste uit de bus te komen. De nieuwe maps zullen vanaf 24 april via de Xbox Live Marketplace en de PlayStation Store te downloaden zijn in Amerika en Europa. De hele pack is vanaf volgende week verkrijgbaar in Amerika en vanaf mei in Europa. Het zal hier €4,75 gaan kosten.

Army of Two is een strategische actiegame en gaat, zoals de titel al doet vermoeden, om het samenspel van twee personen. Dit kan natuurlijk in de coöperatieve modus, splitscreen of online, maar ook in je eentje. EA Montreal heeft namelijk heel veel tijd gestoken in de kunstmatige intelligentie van niet alleen de vijanden, maar ook je teamgenoot. Niet langer loopt hij door je vuurlijn, tegen obstakels aan of zonder dekking. Met de nieuwste generatie consoles en de techniek die daar achter schuilt, is het mogelijk om een natuurgetrouwe en onbeslissende AI te ontwikkelen voor een game.

Wil je meer weten over Army of Two? Check dan ook onze review!

Army of Two is inmiddels verschenen voor de PS3 en Xbox 360.

 1.   
  )GN(-Erik's avatar

  Ik heb gehoort dan deze best kort en daarom een beetje teleurstellend was, maar met deze nieuwe gamemodes en maps komen er weer de nodige speel uurtjes bij 🙂

 2.   
  Neolite's avatar

  toch vind ik aangezien het origineel niet bijzonder groot was, dat deze bundle zeker gratis had moeten zijn. 😉

 3.   
  xizaaR's avatar

  Idd hij moest inderdaad gratis zijn voor de schade van de game hij was gewoon te kort voor een fultime gamer 😉

 4.   
  zultrax's avatar

  hij had idd gratis moeten zijn…
  maar hebben jullie wel de online geprobeerd daar was ik langer verslaafd aan dan CoD 4

 5.   
  NoFearz's avatar

  online zuigt gewoon, dus zal dit ook echt niet kopen. Laten ze nieuwe missies maken. Dan wordt het leuk.

 6.   
  NLkevvNL's avatar

  vet. ik wil deze game zow graagg