Battlefield: Bad Company krijgt Amerikaanse releasedatum

Na wat uitstel heeft de nieuwste Battlefield vandaag een precieze releasedatum gekregen. Electronic Arts heeft namelijk laten weten dat Battlefield: Bad Company op 23 juni in Amerika gaat verschijnen. Europa werd niet genoemd, maar naar verwachting verschijnt de game ook rond de aangekondigde datum bij ons.

Battlefield: Bad Company, de nieuwste telg van Digital Illusion, zal vooral, in tegenstelling wat we inmiddels gewend zijn van de franchise, de nadruk gaan leggen op de singleplayer actie. De game zal gebaseerd zijn op de film Three Kings uit 1999, waarin een squad goed getrainde soldaten achter de vijandelijke linies goud en ander waardevol spul probeert te gappen. Electronic Arts belooft een meeslepende, filmische singleplayer met donkere humor en een omgeving wat tot de grond toe afgebroken kan worden. Volgens DICE is 90 procent van de omgeving ‘sloopbaar’. De multiplayer zal volgens Electronic Arts niet volledig vergeten worden.

Battlefield: Bad Company verschijnt in Amerika op 23 juni voor de PS3 en Xbox 360. Naar verwachting zal de game rond deze tijd ook in Europa uitkomen.

  1.   
    xizaaR's avatar

    Kan niet wachten 8)

  2.   
    svenrauws's avatar

    enige wat ik kan zeggen!!! IK WIL DIE GAME OOK AL KOST DIE 300 flappen ik wil ALLES kapot schieten eindelijk een game die ons gamers heeft gehoord deze game is het mekka voor gamers halleluja 😀