Halo 3 Legendary Map Pack op Xbox Live

Zojuist is het Legendary Map Pack voor Halo 3 op Xbox Live verschenen. In het Map Pack zitten drie nieuwe multiplayer mappen: Ghost Town, Avalanche en Blackout. Ghost Town biedt een mix van kleine ruimtes en lange vuurlinies, wat voor waanzinnige gevechten moet zorgen. Avalanche is een nieuwe variant van de klassieke Halo-map Sidewinder, maar dan wel voorzien van nieuwe mogelijkheden, aangepaste voertuigen en enorme gebieden in de open lucht. Blackout is een echte remake van de map Lockout, voorzien van de hedendaagse graphics, maar nog steeds met de klassieke obstakels, platformen, tunnels en gangen.

Het Legendary Map Pack is 411MB groot en kost 800 Microsoft Points. Om extra in de stemming te komen heeft men ook een gratis dashboard theme van het Legendary Map Pack online gezet.

Halo 3 gaat logischerwijs verder waar het verhaal van deel twee ophield. Master Chief komt terug van zijn reis, terwijl er nog altijd een gigantische oorlog woedt tussen het menselijke ras, de Covenant en de Flood. De beroemde stem van Cortana spreekt in trailers over ‘het einde van de aarde’ als de oorlog een dramatisch eind tegemoet loopt.

De Brutes zijn voorzien van Spike Grenades en Spike Rifles. De Spike Grenades beloven veel onheil, wat voor velen als muziek in de oren klinkt. Wanneer deze granaten ontploffen zullen er diverse scherpe projectielen rondvliegen. Natuurlijk klinkt dit als een doodnormale granaat, maar wat ze zo speciaal maakt is dat ze aan muren kunnen kleven. Nog een nieuw wapen is de nieuwe Spartan Laser. Dit wapen is moeilijk te beheersen, maar bij een voltreffer kan dit speeltje een voertuig in één keer uitschakelen.

De multiplayer van Halo 3 bevat natuurlijk een lading nieuwe maps . Voorbeelden hiervan zijn Valhalla, Snowbound en High Ground die men kan vergelijken met de maps Blood Gulch, Zanzibar en Frostbite. Nieuw in de multiplayer is de ‘Mancannon’; het hulpmiddel om je snel te transporteren. Duidelijk te zien in diverse trailers is de originele lichtval met HDR-effecten en prachtige schaduwen en reflecteringen. Daarbij kan de omgeving volgens de makers aanzienlijk groter worden weer gegeven, waardoor je verder in de verte kan kijken.

Finish the Fight met onze review!

Halo 3 is verschenen voor de Xbox 360.

 1.   
  delta62's avatar

  vet ga hem meteen downloaden! en dat dashboard theme ook! 😀

 2.   
  blizzardo's avatar

  Die pack lijkt me wel vet, maar om er 9 euro voor te gaan betalen:(
  Zelfs de COD 4 pack had een map meer

 3.   
  Kilerden's avatar

  nu wachten tot hij gratis wordt 😛

 4.   
  Jezzol's avatar

  Kilerden_HELL schreef, "nu wachten tot hij gratis wordt :P"

  Inderdaad, ik ga wel even verder met frontlines.

 5.   
  xizaaR's avatar

  ”delta62″ schreef, "vet ga hem meteen downloaden! en dat dashboard theme ook! 😀 "

  Lol er blijven gewoon packs van bijkomen 😉

 6.   
  Aquila169's avatar

  Kilerden_HELL schreef, "nu wachten tot hij gratis wordt :P"

  Er zijn jammer genoeg nog geen plannen om hem gratis te maken, maar ik heb hem iig vanmiddag al gekocht 😛 Hij is vet!:D

 7.   
  kev59's avatar

  cool men egt ets voor mijn