Ontwikkelaar Star Vault onthult Mortal Online

De onafhankelijke Zweedse ontwikkelaar Star Vault heeft vandaag hun nieuwste project onthuld: Mortal Online. Er wordt al sinds 2005 gewerkt aan deze MMORPG, die ontwikkeld wordt op basis van de Unreal Engine 3. Mortal Online speelt zich af in een wereld vol fantasie, waarbij er geen nadrukkelijke PvP (player-versus-player) zones zijn, maar open werelden die er voor zorgen dat je als speler je eigen, actievolle pad kunt bewandelen.

De actie is vooral gericht op PvP, al zal je in de uitgestrekte werelden ook zeker PvE-gevechten tegen kunnen komen. Mortal Online kent verder real-time combat vanuit een first-person perspectief, waardoor je niet zonder meer je character al het werk kan laten doen. Je moet ook je eigen skills als gamer gebruiken om een vijand te verslaan. De game kent verder een maandelijkse betaling, gelijk aan die van de meeste andere MMORPG’s, en verder is Star Vault ook van plan om nog een beta van de game uit te brengen.

We kunnen meteen genieten van een eerste teaser, die je hier kunt bekijken. Daarnaast heeft men ook alvast een officiële website geopend, vol met informatie over de game en wat Mortal Online tot een unieke ervaring moet maken.

Mortal Online verschijnt in de zomer van 2009 voor de PC.

  1.   
    SnKa's avatar

    WoW zal toch blijven ruleren

  2.   
    RinusReetRidder's avatar

    Voorlopig wel ja, helaas. Leuk dat er veel mensen plezier aan blijven beleven maar erg zonde dat zo heel veel andere goede ideeën amper een kans maken. Dit klinkt wel goed, dus ben benieuwd. Grafisch in elk geval veel beter dan WoW. 🙂

  3.   
    Uiop's avatar

    ik d8 meteen aan mortal kombat online maar dat is t helemaal niet 😛

  4.   
    Mrn.'s avatar

    Uiop schreef, "ik d8 meteen aan mortal kombat online maar dat is t helemaal niet :P"

    Haha, ik ook 😛 .

  5.   
    DeAdSeYe's avatar

    marintje schreef, "

    ”Uiop” schreef, "ik d8 meteen aan mortal kombat online maar dat is t helemaal niet :P"

    Haha, ik ook 😛 ."

    Oww gelukkig ben ik niet de enigste.

  6.   
    kev59's avatar

    kut 👿

  7.   
    kev59's avatar

    lol